Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate li se nje?

Zvijezda NCIS-a kako je preživjela užasnu godinu: 'Imala sam teški moždani udar i izgubila članove obitelji'

Foto: profimedia
1/6
06.09.2022.
u 10:50

Naime, Pauley je u statusu napisala kako je imala teški moždani udar zbog kojeg je skoro umrla te je dodala i da je ostala bez nekoliko članova uže obitelji.

Glumica Pauley Perrette (53), najpoznatija po ulozi forenzičarke i alternativke Abby Sciuto u seriji NCIS, otkrila je na Twitteru da je prošla godina za nju bila posebno teška. Pauley je u statusu napisala kako je imala teški moždani udar zbog kojeg je skoro umrla te je dodala i da je ostala bez nekoliko članova uže obitelji. 

"Prije godinu dana imala sam teški moždani udar. Prije toga izgubila sam toliko članova obitelji i prijatelja. I tatu, a onda i bratića Waynea. Još uvijek sam živa, sve sam preživjela. Još uvijek sam zahvalna i vjerujem i još uvijek sam tu", priznala je u statusu.

 

U popratnom videu objasnila je da ima još nekoliko zdravstvenih problema.

"Imam alergiju na boju za kosu, alergije na hranu, preživjela sam obiteljsko nasilje i silovanje, napao me ludi beskućnik i skoro sam umrla, ali još uvijek sam ovdje", tvrdi glumica. 

LOS ANGELES - JUL 23: Pauley Perrette at the Lead with Love 3 Telethon for Project Angel Food at KTLA Studios on July 23, 2022 in Los Angeles, CA Photo: Hutchins Photo / ipa-agency.net/IPA
Foto: Hutchins Photo / ipa-agency.net

Ovaj put nije se osvrnula na ono što je navodno doživjela na setu serije zbog koje je postala poznata. 

Naime, 2018. godine Perrette je optužila suradnika i kolegu Marka Harmona (71) za fizičko zlostavljanje. 

– Bojim se Marka Harmona i bojim se njegovih napada. Imam noćne more od toga – napisala je Perrette na Twitteru tada. Na društvenim mrežama konstantno je tvrdila da ju je strah Marka, s kojim je radila godinama. Nikada nije objavila dokaze za svoje ozljede. U jednoj sezoni imala je i ruku u gipsu, no poslije je otkrila da krivac za to nije bio Harmon. Iako su ozljede bile ozbiljne, mnogi fanovi prigovarali su da je više puta rekla kako je sklona ozljedama i kako voli sve raditi sama, popravljati klima-uređaje, odvode... za sebe kaže da je "sama svoj majstor". Jedan od incidenata, kažu izvori sa seta, dogodio se 2016. godine. Mark je na snimanje doveo psa koji je potom izgrizao jednog od glumaca. Pauley je nakon toga potpuno izgubila kontrolu te je ponovila bijesni ispad na Twitteru. – Ovo se dogodilo članu moje ekipe. I borila sam se da se to ne dogodi ponovno! I to kako bih zaštitila svoje ljude! Zbog toga su me napali i izgubila sam posao – napisala je glumica, no izvor blizak produkciji tvrdio je da je to čista laž te da je seriju napustila samovoljno.

VIDEO Poznati redatelj Emanuele Crialese otkrio da je rođen kao žena: 'Ovo ne birate sami, takvi se rodite'

Komentara 3

DL
Dvanaest__legija
11:58 06.09.2022.

Koja je po redu docjepna doza bila u pitanju?

Avatar Manolique
Manolique
11:35 06.09.2022.

"Imam alergiju na boju za kosu"? To je ono, klin se klinom izbija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije