Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narušeni odnosi

Glumica Lily Collins napisala je iskreno pismo tati Philu u kojem mu oprašta puno loših stvari

Lily Collins
Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
1/5
08.03.2017.
u 18:19

Glazbenik Phil Collins nema idiličan odnos s kćeri Lily. Glumica kaže kako je baš zbog tako lošeg odnosa s tatom ona toliko nesigurna

Glumica Lily Collins napisala je iskreno i otvoreno pismo tati, glazbeniku Philu Collinsu, a o njihovom odnosu piše i u svojoj novoj knjizi. U knjizi Unfiltered glumica nominirana za Zlatni globus je napisala: Problemi koje sam imala s tatom uzrok su moje nesigurnosti.

Naime, pjevač je napustio Lilynu mamu Jill Tavelman kada je Lily imala samo pet godina, a glumica kaže kako je udaljenost između nje i tate bila sve veća što je ona bila starija. 

- On je pretpostavljao kako je naš odnos dobar, jer ja nikad nisam ni rekla što mi smeta. Shvatila sam da je naš odnos uzrokovao moju nesigurnost. Trebalo mi je više od deset godina da riješim neke od tih problema i da konačno skupim hrabrost i kažem mu sve.

U pismu koje je naslovila Ljubav Lily kaže svom ocu da će ga uvijek trebati i da će uvijek biti njegova djevojčica i dodala je:

Svi donosimo odluke i ja ne opravdavam neke od odluka koje si ti donio, na kraju krajeva prošlost ne možemo mijenjati. Pokušavam prihvatiti tvoje odluke i reći ti kako utječu na mene. Opraštam ti što nisi uvijek bio uz mene kad sam te trebala i opraštam ti što nisi bio tata kakvog sam priželjkivala. Imamo još toliko vremena pred nama da poboljšamo taj odnos.

Glumica je ovim pismom htjela potaknuti druge kćeri da napišu pisma i priznaju očevima kako vide njihov odnos. 

>>'Nikada se nismo ni trebali razvesti. Bila je to pogrešna odluka'

>>Lily Collins: Tata Phil nije povukao veze da postanem glumica

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije