Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SEDAM MJESECI VEZE

Glumica koja je skinula 35 kilograma navodno se zaručila za djevojku Ramonu

Rebel Wilson i Tamona AGruma
Foto: Profimedia
1/11
05.11.2022.
u 16:00

Rebel Wilson je u srpnju iznenadila obožavatelje kada je objavila da je u vezi sa ženom, te optužila medije da su je natjerali da 'izađe iz ormara'. Kako je kazao izvor za Page Six, djevojka i ona su se ljubile u kutu na zabavi i svima govorile koliko su uzbuđine što su zaručene

Glumica Rebel Wilson (42) je na Instagramu početkom srpnja svojih 10.9 milijuna obožavatelja obavijestila o novostima u njezinom ljubavnom životu. Rebel je otkrila da je u vezi sa ženom, te optužila medije da su je natjerali da 'izađe iz ormara'. Page SIx sada piše kako se za djevojku Ramonu Agrumu zaručila nakon samo sedam mjeseci veze na nedavnoj Casamigosovoj zabavi održanoj za Noć vještica.

- Ljubile su se u kutu i svima govorile koliko su uzbuđene što su zaručene - rekao je izvor i dodao da obje nose dijamantne zaručničke prstene.

Inače, Rebel je na Instagramu  objavila romantičnu po ruku koju je posvetila svojoj djevojci.  

  - Mislila sam da tražim Disneyjevog princa... ali možda je ono što mi je stvarno trebalo cijelo ovo vrijeme bila Disneyjeva princeza - napisala je 42-godišnja glumica uz fotografiju na kojoj je sa svojom djevojkom Ramonom Agrumom. Rebel je tako javnosti i službeno priznala da je lezbijka, a s Ramonom se zadnjih mjeseci zajedno pojavljivala na brojnim događanjima i svi su mislili da su samo prijateljice. Zajedno su prošetala crvenim tepihom u ožujku na partyju Vanity Faira organiziranom nakon dodjele Oscara, a ova objava je oduševila njezine pratitelje i prijatelje koji su zaključili kako nikada nije izgledala sretnije. 

Prije Ramone glumica je bila u vezi s Jacobom Buschom i njihova veza počela je neposredno prije pandemije koronavirusa, a zajedno su se u javnosti prvi put pojavili na crvenom tepihu u Monaku, ali ta ljubav nije dugo potrajala. Ranije ove godine nagađalo se da je glumica u vezi s australskim tenisačem Mattom Reidom, ali ta veza nikada nije potvrđena. Rebel je u zadnjih godinu dana napravila veliku transformaciju i izgubila je 35 kilograma zahvaljujući tome što je bila na dijeti kojom je smanjila unos ugljikohidrata a povećala unos proteina te je i marljivo vježbala. 

VIDEO: Posljednji ispraćaj Lukasa Nole 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije