Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predmet sprdnje

Glumica Gabourey Sidibe predebela za naslovnicu Voguea

sidibe
Pixsell
26.03.2010.
u 17:54

Da bi opravdao odluku svoje stroge šefice, uređivački tim Voguea poručio je kako njihovi editorijali imaju posebnu formu jer su svi komadi odjeće koja se ondje reklamira jednake veličine.

Hladan tuš pripremila je Anna Wintour, urednica američkog Voguea, 25-godišnjoj glumici Gabourey Sidibe nominiranoj za Oscara za ulogu u filmu "Precious". Wintour, poznata po oštrom jeziku, poručila je novoj hollywoodskoj zvijezdi da o naslovnici u Vogueu može samo sanjati jer je pretila, pišu strani mediji. Jedan od dizajnera čak je rekao da je Sidibina kreacija na dodjeli Oscara bila šator, a ne haljina.

Da bi opravdao odluku svoje stroge šefice, uređivački tim Voguea poručio je kako njihovi editorijali imaju posebnu formu jer su svi komadi odjeće koja se ondje reklamira jednake veličine.

- Ni djevojka normalne veličine ne bi stala u tu odjeću, a kamoli Gabourey – izjavili su.

Sidibe je već navikla na zlonamjerne komentare na račun svoje prekomjerne težine. Nije se pojavila na naslovnici Vanity Faira koja je sakupila nove zvijezde Hollywooda među koje se i ona ubraja, a radijski voditelj Howard Stern redovito je u svojim emisijima zasipa vulgarnim uvredama.

 

Komentara 1

MA
Mayhaelo
19:39 26.03.2010.

Od ove sramotne vijesti bila bi bolja vijest koja bi se pozabavila pitanjem: \'\'Vjerovali ili ne, ali Howard Stern se ruga drugim ljudima!\'\' Dovoljno mu je da stane pred ogledalo i počne lajati. Ajme, neću se spuštati na njegovu razinu. Budaletina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije