Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rodit će na jesen

Glumica Alyssa Milano čeka prvo dijete

alyssa milano
pixsell
23.02.2011.
u 08:57

Zvijezda serijala "Čarobnice" i njen 32-godišnji suprug Dave Bugliari već nekoliko godina pokušavaju postati roditelji. Želja im se napokon ispunila

Glumica Alyssa Milano prvi put postat će mama u 38. godini. Ona i njen šest godina mlađi suprug Dave Bugliari oduševljeni su sretnom viješću jer već nekoliko godina pokušavaju postati roditelji. Beba bi se trebala roditi u ranu jesen.

- Presretni su, izjavio je glumičin glasnogovornik.

Alyssa, koja se istakla ulogom u serijalu "Čarobnice", i Dave vjenčali su se u kolovozu 2009. a u vezi su već pet godina. Glumici je to drugi brak. Niti godinu dana bila je u braku s glazbenikom Cinjunom Tateom za kojeg se udala početkom 1999. Kratko je hodala i s Justinom Timberlakeom 2002. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije