Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJERNA ŽENA

Supruga Billa Cosbyja mora svjedočiti na sudu protiv muža

cosby
Foto: Reuters
02.01.2016.
u 12:45

Oronulom glumcu iz serije "The Cosby show" prijeti do deset godina zatvora zbog optužbe za spolno zlostavljanje

Isti tjedan u kojemu je glumac i komičar Bill Cosby uhićen zbog optužbi za spolno zlostavljanje, njegova supruga Camille Cosby doznala je da mora svjedočiti u građanskoj parnici protiv muža kojeg je optužilo sedam žena i koji tvrdi da je sve kleveta, navodi se u sudskoj odluci.

Savezni sudac u Massachusettsu odbacio je u obrazloženje Cosbyjeve žene koja je s njim u braku gotovo 52 godine i koja je bila i njegova poslovna menadžerica, da će svjedočenje za nju biti "neprimjeren teret".

Camilla Cosby treba dati iskaz u srijedu, tjedan dana pošto je protiv Cosbyja (78) podignuta optužnica u Pennsylvaniji u jedinom kaznenom postupku protiv njega nakon optužbe više od 50 žena za spolno zlostavljanje prije više desetaka godina.

Cosby je pušten na slobodu uz jamčevinu od milijun dolara a njegov odvjetnik je rekao da glumac nije kriv i neće se nagađati s tužiteljstvom.

Glumac koji je u dugo prikazivanoj televizijskoj seriji "The Cosby show" utjelovio lik obiteljskog čovjeka, optužen je za teže spolno zlostavljanje za koje je propisana najveća moguća kazna od pet do deset godina zatvora.

>> Billu Cosbyju određena jamčevina od milijun dolara

Komentara 4

Avatar Andabel
Andabel
19:03 02.01.2016.

Po zakonu supruga ne moze svjedociti protiv supruga? ili moze? a vjerujem da je kriv

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
08:48 04.01.2016.

Ma dajte.....sad su se odjednm niknule ko gljive poslije kiše? Žele lovu i ništa drugo! Sve ostalo su samo priče za malu djecu!

RO
roundtrain
13:14 04.01.2016.

Izlazi plavuša iz wc-a nakon seksa i pita konobara da jos usitni novčanicu od 70 €. Kaže joj konobar da je ta novčanica falsifikat. Upomoć, zavapi plavuša, ja sam silovana! Eto, nešto se slično sada dešava i Bil Cosbiu. Sjetile se, sada stare babe, da iskamče koji dolar. Dok su bile mlade, imalo se i ljubavnike i novaca, a sada ostarilo se, konkurencija mladih čvrstih žena na svakom koraku, pa im laži oko silovanja zadnja šansa da dodju do para!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije