Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije išlo

Glumački par se razvodi nekoliko mjeseci nakon njegove teške operacije

Foto: PA/Pixsell
1/5
23.02.2018.
u 11:03

Zvijezda serije "The Crown" Claire Foy i njen suprug Stephene Campbell Moore rastaju se nakon četiri godine braka.

Zbog serije "The Crown" britanska glumica Claire Foy trenutačno uživa veliku popularnost.

Mediji s velikim interesom prate svaki detalj o njenu privatnom životu i sve je iznenadila informacija da se zvijezda Netflixove serije razvodi od supruga, glumca Stephena Campbella Moorea. Par je djelovao skladno, a pogotovo nakon što se doznalo da je 40-godišnji Stephen u srpnju prošle godine bio na teškoj operaciji uklanjanja tumora na mozgu.

Oboje su sve do nedavno tvrdili kako su to teško razdoblje prebrodili upravo zahvaljujući velikoj ljubavi. Claire je nedavno bila na filmskom festivalu u Berlinu, a Stephen nije bio s njom. Claire nije imala vjenčani prsten na ruci. Par je navodno odlučio ostati u dobrim odnosima zbog dvogodišnje kćeri Ivy Rose. 

1/12

Komentara 1

DU
Deleted user
12:36 23.02.2018.

I što to mene briga????????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije