Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHVALAN

Glumac se prvi put oglasio nakon nesreće u kojoj je teško ozlijeđen

Foto: Profimedia
1/4
31.10.2019.
u 16:22

- Bez obzira koliko mislite da imate kontrolu nad svojim životom, nemate je. Na kraju dana sve može biti gotovo. Život je zabavan jer najluđe stvari koje vam se dogode mogu biti stvari koje najviše trebate. Osjećam se kao da mi je Bog rekao da sjednem i odmorim - kazao je Hart

Gotovo dva mjeseca nakon što je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći u Kaliforniji, glumac Kevin Hart (40) vratio se na društvene mreže kako bi se zahvalio obožavateljima na potpori i rekao što se dogodilo. 

- Sudjelovao sam u prometnoj nesreći. Svijet mi se potpuno promijenio - piše u poruci na početku videa u kojem je Hart opisao kako se osjeća. Na videu je i podijelio slike nesreće u kojem je bio suvozač u svom automobilu Plymouth Barracuda kojeg je vozio njegov prijatelj Jared Black. On je zbog brze vožnje izgubio kontrolu nad vozilom koje je sletjelo s autoceste. U nesreći je Hart teško ozlijedio leđa. Uslijedio je oporavak u bolnici. Hart je imao poteškoće s hodanjem, a u tome su mu pomagale dvije medicinske sestre. Glumac je te snimke podijelio u videu, baš kao i snimke vježbanja u bazenu i teretani. Na njegovim leđima vidljiv je veliki ožiljak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

- Bez obzira koliko mislite da imate kontrolu nad svojim životom, nemate je. Na kraju dana sve može biti gotovo. Život je zabavan jer najluđe stvari koje vam se dogode mogu biti stvari koje najviše trebate. Osjećam se kao da mi je Bog rekao da sjednem i odmorim. Kada se krećete brzo i radite brzo, ponekad ne vidite stvari koje bi trebali vidjeti. Nakon nesreće vidim stvari drukčije, vidim život iz druge perspektive - kazao je glumac te se zahvalio na potpori obitelji, prijateljima i fanovima. 

- Ne podcjenjujte sadašnjost, zato jer vam budućnost nije obećana. Najvažnije je da sam zahvalan Bogu i životu, zahvalan sam što sam još uvijek tu. Na putu sam da budem veći i bolji. Veselim se divnoj 2020. godini - kazao je Hart. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije