Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE VOLI PRIČATI O PRIVATNOM ŽIVOTU

Glumac poznat po ulozi u 'Teoriji velikog praska' u tajnosti se oženio i dobio dijete

Pasadena: Završni party serije The Big Bang Theory
Foto: Hutchins Photo / IPA
1/3
08.02.2024.
u 18:40

Johnny Galecki u novom izdanju magazina Architectural Digest otkrio je kako se drugi put oženio te da su on i supruga Morgan postali roditelji djevojčice

Glumac Johnny Galecki, koji je popularnost i slavu stekao najviše zahvaljujući ulozi Leonarda u hit seriji "Teorija velikog praska" otkrio je kako se u tajnosti oženio te je s novom suprugom dobio kćer.  U intervju koji je dao za novo izdanje časopisa Architectural Digesta ispričao je kako se u tajnosti vjenčao sa suprugom Morgan i da su dobili kćer kojoj su dali ime Oona Evelena.

U razgovoru nije otkrio kada su se vjenčali niti kada je malena rođena, ali u vrijeme kada je odradio fotografiranje za ovaj časopis, a na kojem mu se pridružila i supruga, Morgan je još uvijek bila trudna. S obožavateljima je tek nedavno podijelio vijest kako je u vezi kada je objavio fotografije iz Disney worldu na kojima je pozirao s Morgan i svojim sinom iz prijašnje veze.

Njegov sin Orbis rođen je u studenom 2019. godine i Galecki je sina dobio u braku s Alainom Meyer, a par se rastao godinu dana nakon rođenja sina. Johnny ne daje često intervjue, a još manje u njima voli govoriti o svom privatnom životu.  - Mislim da je ovo prvi intervju na koji sam pristao napraviti u gotovo četiri godine, a pristao sam najviše kako bih mogao pohvaliti dizajnerice koje su zaslužne za uređenje interijera našeg doma - rekao je Johnny u intervju. Prije nekoliko godina kada ja izbio požar u Kaliforniji u dijelu u kojem je Galecki imao kuću i njegovo je imanje izgorjelo. 

 

 

 - Moje je srce uz ljude koji su izgubili svoje domove nakon ovog groznog požara. Riječ je o prijetnji koja uvijek postoji. Srećom, nitko nije stradao. Kada se dim raziđe ponovno ćemo izgraditi mjesto i napraviti našu zajednicu snažnijom. Zahvaljujem se vatrogascima koji su napravili sve da tragedija ne bude i veća - kazao je tada Galecki za TMZ. 

Johnnyjeva glumačka karijera krenula je kada ga je Roseanne Barr izabrala da igra njezina sina u filmu “Backfield in Motion” iz 1991. godine. Komičarki se toliko svidio da mu je dala rolu i u svojem sitcomu “Roseanne” u kojem je glumio Davida Healyja. Galecki je lud za motociklima i vozi Harley, slika, u ranim dvadesetima naučio je svirati violončelo, a svira i bas.

VIDEO Mia Begović o svom ljubavnom životu: 'Taman je onakav kakav mi sada odgovara'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije