Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreće na liječenje

Glumac Michael Douglas boluje od raka grla

michael douglas
pixsell
17.08.2010.
u 11:05

Vrlo sam optimističan! - Michaelove su riječi koje je njegov glasnogovornik prenio javnosti. Nije htio otkriti je li glumac na vrijeme otkrio zloćudnu bolest i koliko je ona napredovala.

Tek nekoliko mjeseci nakon što mu je najstariji sin Cameron završio u zatvoru zbog dilanja droge, glumac Michael Douglas (65) mora se suočiti s novim problemom. Jedna od najbolje plaćenih hollywoodskih zvijezda otkrila je da boluje od raka grla. Glumac će uskoro krenuti na kemoterapije i zračenje koje će potrajati osam tjedana.

- Vrlo sam optimističan! - Michaelove su riječi koje je njegov glasnogovornik prenio javnosti. Nije htio otkriti je li glumac na vrijeme otkrio zloćudnu bolest i koliko je ona napredovala.

- Zračenjem ne tretirate rak koji je na početku, zasigurno je zloćudan i uznapredovao - izjavio je poznati onkolog Eris Genden iz Mount Siani Medical Centera u Los Angelesu.

Obitelj je uvjerena da će se Michael Douglas potpuno oporaviti. Najveću potporu daje mu njegova supruga Catherine Zeta Jones (40) s kojom ima dvoje djece.

Komentara 4

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
12:52 17.08.2010.

Jedan od rijetki sto je pravio dobre filmove, dabogda se oporavio i napravio jos par.

FE
Felicijen
12:55 17.08.2010.

Kako se izliječiti od loših vijesti? Ipak, možda je sve dijagnosticirano na vrijeme i možda ima šanse!

JA
jankoprekobrda
13:14 17.08.2010.

Eto ja se dobrovoljno javljam da besplatno tijesim Catherin Zeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije