Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dječja posla

Glumac Matthew Perry priznao: Potukao sam se s kanadskim premijerom iz čiste ljubomore

Mathhew Perry
Foto: Press Association/PIXSELL
1/6
17.03.2017.
u 09:27

Zvijezda serije "Prijatelji" i Justin Trudeau pohađali su istu osnovnu školu u Kanadi, a Perry i njegov prijatelj nasrnuli su na Trudeaua jer je u sportu bio uspješniji od njih

Zvijezda serije "Prijatelji", glumac Matthew Perry gostovao je u talk showu "Jimmy Kimmel Live" i u razgovoru se prisjetio jedne zgode iz vremena kada je pohađao osnovnu školu. 

– Moj prijatelj Chris Murray, koji je sa mnom pohađao razred u osnovnoj školi u Kanadi, podsjetio me da smo jednom prilikom pretukli Justina Trudeaua. Pretukli smo današnjeg premijera Kanade – kroz smijeh je ispričao 47-godišnji glumac. 

Kanadski premijer Trudeau, koji slovi za jednog od najzgodnijih političara i na čiji šarm je pala i Ivanka Trump, dvije godine mlađi je od Perryja, a povod tuči bila je dječačka ljubomora.

– Potukli smo se jer je on bio odličan u sportu u kojem moj prijatelj i ja nismo bili dobri. Nasrnuli smo na njega iz čiste ljubomore. Bio sam glup klinac i nije da se sada hvalim time – rekao je Perry. 

 

>>Kanadski premijer nakon Ivanke Trump zaludio je žene diljem svijeta ovom fotkom

>>Trump se susreo s kanadskim premijerom, no svi pričaju o zaljubljenom Ivankinu pogledu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije