Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAŽAN KORAK

Danijela Dvornik o velikom životnom zaokretu: To mi je stvorilo PTSP i ubrzalo odluku

Foto: Instagram
1/7
06.12.2021.
u 21:10

- Na mene je više utjecao potres u Zagrebu nego pandemija. To mi je stvorilo PTSP i ubrzalo odluku da odem na otok Brač. Na otoku je drugačija priča nego na kopnu kada je riječ o pandemiji, tu se manje osjeća. Sve mogu podnijeti, ali maske nikako - kazala je Danijela

Influencerica i blogerica Danijela Dvornik (54) iz Zareba se preselila na Brač, a ovog je ljeta konačno završila adaptaciju obiteljske kuće. U intervjuu za RTL.hr objasnila je kako se odlučila na taj korak.

- Na mene je više utjecao potres u Zagrebu nego pandemija. To mi je stvorilo PTSP i ubrzalo odluku da odem na otok Brač. Na otoku je drugačija priča nego na kopnu kada je riječ o pandemiji, tu se manje osjeća. Sve mogu podnijeti, ali maske nikako - kazala je Danijela i opisala kakav je život na otoku.

- Meni život na otoku u bilo koje doba godine nije depresivan. Sve ima svoje draži. Ja sam ipak dijete mora i prirodno mi je došlo da se vratim na more. Ovdje imam prijatelje, prilično smo aktivni i organizirani tako nam nije dosadno. Čak mi je ovdje život dinamičniji. Organizirala sam život tako da imam sve što mi treba na otoku. Uz sve to, nema gužvi u prometu, nema nervoze i stresa, imam više kvalitetnijeg vremena i naravno puno više sunca - rekla je Dvornik i dodala kako ima nekoliko hobija.

- Tri puta tjedno idem na treninge s trenerom i to je moja jutarnja rutina. Izrađujem i crtam svoje ribice "Reebawish", radujem se i svom masliniku u kojem me očekuje puno posla, njegujem kult pisanja i čitanja knjiga kaže ponosna baka unučica Balie i Lumi. Danijela je poznata po iskrenosti na Facebooku.

- Biti lažan i servirati isključivo lijepe fotografije je stvaranje neke iluzije o bajkovitom životu. A život često to nije. Generalno, vodim se onom "neka svatko radi što hoće". Ja sam u godinama kad nemam potrebu uljepšavati život iako  mislim da imam jako lijep i osmišljen život u kojem istinski uživam. Dijelim svoju sreću i zadovoljstvo, ne zbog toga bi drugi bili ljubomorni nego da ih potaknem na neke pozitivne stvari. A sada tko bolje prolazi, nije mi bitno, bitno mi je jedino da sam ja "ja" - kazala je Dvornik. 

VIDEO: Alec Baldwin u prvom intervjuu nakon ubojstva snimateljice na setu

 

Ključne riječi

Komentara 2

IZ
Izilajf
22:39 06.12.2021.

Ako je potres tjera, pregorila bih ga...

LI
liliZG
15:30 07.12.2021.

svoj djeci mora..... zagreb se trese cijelo vrijeme, trebate to imati na umu i razmisliti o vraćanju u blizinu mora,... manje stresa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije