Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Gledatelji bijesni zbog nastupa: 'Pjeva bolje od Maje i Martine zajedno'

Foto: Screenshot/Supertalent
29.10.2018.
u 09:01

Nastup studentice Renate Grünwald koja se predstavila u sinoćnjoj emisiji Supertalenta podignuo je prašinu na društvenim mrežama

Među brojnim talentima sinoć se na pozornicu Supertalenta popela i 22-godišnja Renata Renata Grünwald. Samozatajna studentica otpjevala je pjesmu 'Ima jedan svijet' grupe Stijene i prošla dalje s 4 da. Ipak, kritika nije bila pošteđena i to ponajviše od svojih pjevačkih kolegica Martine Tomčić i Maje Šuput. 

– Iskreno se nadam da kamera nije snimila nijednu moju ekspresiju. Ja ovo nisam nikada vidjela u životu. Ti si do refrena zvučala divno, a nakon njega promijenila si boju glasa kao da je vrag ušao u tebe. Postala si druga osoba – rekla joj je  Šuput. Tomčić je pak dodala da ju je Renatino pjevanje podsjetilo na duet "Zlatokose i Zlurade", dok je Janko istaknuo da se tijekom njezine izvedbe bojao za Maju i sebe. 

Komentari su poprilično razbjesnili gledatelje koji su svoj gnjev izrazili putem društvenih mreža. "Cura je razvalila, a komentari žirija – bolje da ne komentiram, Maja koja je šrot od pjevačice, a Martina koja nema pojma o glazbi. Što reći, cura je bolja od njih dvije zajedno, kao i od drugih takozvanih zvijezda", stoji u jednoj objavi. 

"Maji je krivo što cura ima glas za razliku od nje" i "Dajte više opametite i maknite ovu Martinu iz žirija", nadovezali su se drugi u komentarima. 

Bilo je i onih koji pozornost nisu obraćali na kritike. "Bravo! Vrhunski budući pjevač. Drži se cilja samo onoliko koliko ti je glas jak i nema straha neuspjehu!!! Malo je onih koji me ovoliko mogu zadiviti svojom bojom i energijom glasa!" zaključio je jedan ushićeni gledatelj. 

Pogledajte i gdje su zvijezde prvog hrvatskog realityja. 

 

Ključne riječi

Komentara 25

BS
@bserver
09:38 29.10.2018.

cura ima moćan glas ali veliki manjak iskustva u kontroli i artikulaciji. Važno je da ima prirodan dar, ima sirovinu. Ima i volju kao i energiju. A tehniku će s vremenom savladati. Potencijalno, može postati vrhunska pjevačica.

IS
istinaizlike
09:59 29.10.2018.

Cura ima dobar glas i visok raspon ali je u trenucima vrištala da je doslovno bilo neugodno slušati. Par puta je promjenila nekoliko tonaliteta u sekundi. Vježbati!

Avatar anlaser
anlaser
09:26 29.10.2018.

Cura ima sape ali da je baš tako dobra i nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije