Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDE PJEVAJU

Gledatelji podijeljeni nakon finala:' Nije pošteno, odlučila je samo jedna pjesma'

Zvijezde pjevaju
Foto: Dario Njavro/PIXSELL
1/44
22.11.2020.
u 11:24

Baš sam guštala svo vrime u natjecateljskom dijelu. Gušt mi je to veći što su moji favoriti, prekrasna i multitalentirana Arija i Marko, moćnog glasa a i jako zgodan po stasu, pobijedili. Bravo, napisala je jedna korisnica Facebooka

Arija Rizvić i Marko Kutlić sinoć su pobijedili u finalu ovogodišnje sezone showa "Zvijezde pjevaju", a kao i obično, na društvenim mrežama razvila se rasprava oko toga je li pobjeda opravdana. Reakcije na Facebook stranici showa bile su podijeljene.

- Oba para podjednako izvrsni i potpuno je svejedno tko je pobijedio. Ovu sezonu mi je bio poseban užitak gledati zbog novih mladih super pjevača.... Šarić je predivan ali iskače iz paštete, mislim da mu ovakvih fatureta više ne triba, minjala bi i sredinu žirija, voditelje..

Baš sam guštala svo vrime u natjecateljskom dijelu. Gušt mi je to veći što su moji favoriti, prekrasna i multitalentirana Arija i Marko, moćnog glasa a i jako zgodan po stasu, pobijedili. Bravo, napisala je jedna korisnica Facebooka. 

Foto: Daniel Pavlić

- Ivan Šarić se već ranije profilirao kao pjevač visoke kvalitete...Tvoje lice zvuči poznato ...tako da mu u ovoj emisiji nije niti trebalo dati mjesta..., mišljenja je gledateljica. 

Zvijezde pjevaju
1/22

- Savršeno finale, oba para jednako fantastična, prekrasne izvedbe!!! Stvarno nije moglo booolje! Oba para jednako su zaslužila pobjedu, bilo bi mi jednako drago i da su pobijedili Šarić i Lara, ali od srca čestitam ovim divnim mladim ljudima i hvala im na divnim trenucima koje su nam podarili. ČAROBNO, oduševljena je gledateljica. 

Foto: Daniel Pavlić

No, bilo je i onih koji su smatrali kako su Šarić i Lara bili bolji.

- Sve subote bolji Šarić i Lara,jedna pjesma odluči pobjednika. Da je posteno nije. Mislim da vise ne gledam ni jednu sezonu, revoltiran je gledatelj.

- Što se poneki bune? Arija i Marko su na društvenim mrežama svaki puta bili prvi, a to nešto znači, zaključila je gledateljica. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
mare0801
13:01 22.11.2020.

Cijela sezona je bila dosadna. "Preletila" bi je snimalicom ujutro dok pijem kavu, uglavnom one djelove s voditeljima i njihovim dosadnim uvodima, kao i filozofiranja Remi i djetinjasto cvrkutanje Danijele. Bili su izjednačeni, presudila je zasićenost Šarićem. Stvarno ga je je previše svugdje oko nas. Pinčić je znala stati, stani i ti.

SO
sohnahoakasaa
20:15 22.11.2020.

Cijelu sezonu kao i onu prije ove ton se gasi kod nas nekoliko desetaka tis kad progovori upa glu Remi. Dokazala u svim kontakt emisijam onima u živo kad nije moglo biti brisanja i idemo ispočetka, osim kod AceS jer je dobila pitanja pa je odgovore mogla naučiti. Naravno da su pobijeidli Arija i Marko. Šarić je miljenik miljea u kojem se kreće, istih si po svemu iako je 'zaslužil' biti u finalu. Frendovi su mu 'oatkidali' na glas i stas kao u svim emisijama 'gde drugar' žari i pali. Pobijedio bi da nije bilo gledatelja i hvala Bogu da je tak. Ovo dvoje, Arija i Marko osim izgleda i glasova koji ti diraju srce i dušu, postoji i ono jako važno. Odgoj pristojnost, skromnost i gospodsko skromno ponašanje unatoč što znaju da vrijede. Baš je ovaj puta završilo kak treba završiti....Tak ja mislim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije