Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gospodin savršeni

Gledatelji opet oštro o Polini: 'Ova ga ne šljivi ni 0,5 posto. Kako je antipatična! Užas! '

Foto: RTL
1/10
22.04.2022.
u 10:24

Mnogi gledatelji još uvijek nisu presretni što se Polina vratila u show, a svoje nezadovoljstvo odlučili su podijeliti na društvenim mrežama.

Nakon što je rekao Kseniji da nema smisla da više bude u showu i ispratio je iz kuće, pozvao je na razgovor i Polinu. Mnogi gledatelji još uvijek nisu presretni što se Polina vratila u show, a svoje nezadovoljstvo odlučili su podijeliti na društvenim mrežama. 

"Ova ga ne šljivi ni 0,5%. Nezrela i prepotentna klinka" "Ženska došla da se probije na Tik Toku" "Jao Toni, ala si ga tup i slijep", "Hoće li taj konacno shvatiti? "Kako je antipatična!! Užas!" "I nju treba izbaciti" komentirali su gledatelji. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Inače, na partyju prije ceremonije djevojke su bile jako napete, a nakon što je Toni jučer ponovno pozvao Karolinu na spoj, određene djevojke prema njoj više ne mogu skrivati netrpeljivost. „Danijela je danas baš zmija“, komentirala je Polina i pozvala Danijelu da objasni zašto je nazvala Karolinu neinteligentnom, ali Danijela joj namjerno ne želi odgovoriti. „Polina se hoće umiješati, a poslije ide i govori mi kako mi je lijep komplet, lijepa frizura...“, komentirala je Danijela i dodala da su to dječje igre.

Polina je Toniju u emisiji priznala da joj se nije svidjelo to što ju je ostavio među curama da opravda svoj dolazak, pogotovo kad ju je Ksenija uvrijedila pred njim. Toniju je bilo žao, ispričao se, ali nije shvatio da je to bila uvreda pa su se brzo vratili na temu Polinina ulaska, piše RTL.

„Bio sam uvjeren da će sad biti vatromet, ali opet vidim tu neku ukočenost“, rekao je Toni kojemu je bilo drago što je Polina otkrila kako je u show ušla s mišlju da si napravi promociju, a da joj je on na kraju zapeo za oko. 

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao "zlom"!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije