Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijeila je detalje transformacije

Mnoge je oduševila izgledom nakon što je izgubila 45 kg: 'Nije mi cilj izgledati dobro u bikiniju'

Foto: PA/Pixsell
1/12
21.04.2022.
u 23:00

Glumica i pjevačica Jessica Simpson (41) na Instagramu nedavno je podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u minijaturnom bikiniju i pokazala nikada vitkiju liniju te otkrila kako je treći put izgubila 45 kilograma, a sada je otkrila detalje transformacije.

Glumica i pjevačica Jessica Simpson (41) na Instagramu nedavno je podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u minijaturnom bikiniju i pokazala nikada vitkiju liniju te otkrila kako je treći put izgubila 45 kilograma, a sada je otkrila detalje transformacije u razgovoru za The Real.

-Trebalo mi je tri godine. Vjerujem da si trebam postaviti male ciljeve u životu jer uvijek postoje problemi koji će pokušati spriječiti i izgledati će kao da je sve nemoguće. Mali ciljevi su mi pomogli da ostvarim veći- ispričala je Simpson te objasnila kako glavni cilj nije bio da može nositi bikini, ali je bio odličan osjećaj ponovno ga obući, pa je to bio pravi trenutak za proslavu i fotografiju.

-Bio je to posebno emotivan trenutak koji sam htjela podijeliti sa svima, bila sam ponosna na sebe što sam uspjela, osjećala sam se kao da je sve moguće. Kako je otkrila, ovo je već treći put da gubi 45 kilograma nakon svakog poroda.

-Udebljala sam se, jako tijekom svake trudnoće. Slavim trudnoći, ali posljednja je bila izuzetno teška za mene. Ne znam je li razlog što sam starija, hormoni ili nešto treće, ali bilo je stvarno brutalno- dodala je Simpson koja unatoč nevjerojatnoj transformaciji još uvijek dobiva negativne komentare na račun izgleda kao što je to bilo i uvijek tijekom karijere.

-Nisam to objavila zbog ljudi koji ostavljaju takve komentare, već zbog onih koji se nalaze na istom putu kao ja, htjela sam im biti podrška- dodala je glumica.

 -Gubila sam i ponovo dobila 45 kilograma tri puta tako da sam mislila da se ovaj trenutak nikada neće dogoditi, ali napokon proljetne praznike provodim u bikiniju. Naporan rad, odlučnost i samopoštovanje. Od sreće sam se i rasplakala- napisala je Jessica koja se u posljednjih nekoliko godina posvetila svom modnom brendu- napisala je glumica u objavi na Instagramu, a pratitelji su joj tada uputili brojne komplimente i poruke podrške.

"Bez obzira na sve, oduvijek si imala najbolje noge", "Predivna si", "Sjajiš", "Divna", "Ponosni smo na tebe, uzor si i inspiracija", "Izgledaš sjajno", "Težak rad se uvijek isplati", "Zgodna", pisali su pratitelji.

Podsjetimo, slavna ljepotica u prošlosti je imala problema s kilažom te se često zbog toga nalazila na meti kritika Sve je započelo tijekom njene treće trudnoće. Često se žalila na otečena stopala i noge, mučila ju je nesanica, borila se s anksioznošću i bolovima u leđima, a sve je rezultiralo nakupljanjem težine pa je tako na kraju trudnoće vaga pokazivala 117 kilograma. Jessica je u svibnju prošle godine na svijet donijela djevojčicu Birdie Mae, a sa suprugom Ericom Johnsonom, profesionalnim igračem američkog nogometa, već ima osmogodišnju kći Maxwell i sedmogodišnjeg sina Acea.

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu, prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije