Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski masterchef

Gledatelji oduševljeni Lukom Veićem: 'Čovjek koji osvaja na prvu, definicija kulture i lijepog ponašanja'

Foto: Nova TV
1/19
30.12.2023.
u 12:09

Iako mnogi gledatelji misle kako su oba kandidata bila sjajna, prema brojnim komentarima po društvenim mrežama da se zaključiti da su svi itekako zadovoljni pobjednikom

Najnoviji hrvatski MasterChef Luka Veić dolazi iz Neorića, malog sela u zaleđu Splita. Njegov je djed bio veliki gurman i želja mu je bila da sinu ostavi mesnicu, a da s Lukom i njegovom mamom, koja je kuharica, otvori obiteljski restoran. Djed je nažalost preminuo prije nego što su uspjeli realizirati tu ideju. Veliki utjecaj na Lukino kuhanje ima i ujna koja obožava kuhati i s njom najčešće razmjenjuje recepte, kuhinjske aparate i ideje. U kuhinji ga zanimaju tehnike i moderno dekoriranje. U slobodno vrijeme Luka pleše folklor u Muću. FInale je bilo vrlo napeto, a Luka je za dlaku pobjedio natjecateljicu Sarah Mikulić!

Iako mnogi gledatelji misle kako su oba kandidata bila sjajna, prema brojnim komentarima po društvenim mrežama da se zaključiti da su svi itekako zadovoljni pobjednikom. 

VEZANI ČLANCI

"Bravo Luka", "Savršen žiri i predivan Luka. Čestitamo!!! Zasluženo!!!", "Bravo Luka", "Bravooo Luka, bravooo Sara! Sve najbolje u budućnosti! Nebo vam je granica! Pohvale i ostalim kandidatima!", "Bravo Luka, svaka čast!", "Čestitam Luka. Tako pristojan, kulturan, samozatajan, pošten, iskren mladi čovjek, a iznad svega izniman kuhar. Svaka čast", "Bravo Luka, definitivno zaslužena pobjeda! Prvenstveno sa svojim kuhanjem, znanjem o kuhinji, a zatim sa ponašanjem u kuhinji prema ostatku ekipe. Stvarno, ali stvarno mislim da si čovjek koji osvaja na prvu! Definicija kulture i lijepog ponašanja. Baš, baš mi je drago da je tvoja pobjeda", pisali su brojni po društvenim mrežama. 

Luka je nakon pobjede podijelio s nama dojmove i otkrio koji su mu planovi nakon što je proglašen najboljim.

- Pobjedu sam proslavio sa svojim najdražima – članovima obitelji i prijateljima, a biti najmlađi pobjednik je nešto neopisivo, što je za mene još jedna ljestvica više i jedno dodatno postignuće na sve ovo - ispričao nam je.

1/32

A otkrio je i da planira otvoriti restoran.

- Planiram već i od prije neke projekte za koje čekam pravi trenutak, a dio nagrade će ići za putovanje u Afriku, dok će drugi dio biti namijenjen za posao. Naravno da ću se sada posvetiti kuhanju, koje ćete moći pratiti na mom Instagramu i društvenim mrežama - kazao je.

VIDEO Preminuo legendarni televizijski novinar i urednik Obrad Kosovac

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije