Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5

Gledatelji ne prestaju s komentarima! Ljutiti su na Marija: 'Grozan, bezobrazan i bez poštovanja prema starijima'

Foto: RTL
1/5
25.11.2021.
u 08:29

No ovaj put se gledatelji nisu osvrnuli na večeru nego na ponašanje jednog od kandidata. Naime, nikako im se nije svidjelo kako se Mario odnosio prema drugim gostima, ali ni njegovi komentari pri ocjenjivanju. Svoje mišljenje brzo su izrazili na društvenim mrežama.

Jučerašnji domaćin u ''Večeri za 5 na selu'' iz Vukovara bio je poljoprivredni tehničar Igor Burčak, koji je svojim gostima poslužio jela nazvana Crni burger, Šokačko-srijemski odrezak i Pijane palačinke. Predjelo se nekima nije svidjelo dok je drugima bilo savršeno, glavno jelo većinom se svidjelo gostima, a palačinke u šatou nisu baš svima sjele. Unatoč zanimljivim jelima i velikom trudu oko pripreme večere, Igor je osvojio 35 bodova i nije uspio prijeći u vodstvo. No ovaj put se gledatelji nisu osvrnuli na večeru nego na ponašanje jednog od kandidata. Naime, nikako im se nije svidjelo kako se Mario odnosio prema drugim gostima, ali i njegovi komentari pri ocjenjivanju. Svoje mišljenje brzo su izrazili na društvenim mrežama

"Jako je nekulturan i neugodan bio, a na prvu se činio super. Nenad je legenda"; "Odavno antipatičnijeg i neduhovitijeg lika od ovog Marija nisam vidio..."; "Mario je obični đilkoš = đȋlkoš m DEFINICIJA reg. ekspr. obijestan mlad čovjek, pun snage; vjetrogonja, kicoš, danguba"; "Neugodan do bola, živce mi je potrgao"; "Bezobrazan i nekulturan nikakvog respekta prema drugima, a samo još što se nije proglasio pobjednikom koliko daje niske ocjene, fuj"; "Mario misli da je duhovit, ali to je prošlo u bezobrazluk, mali nema kulture nimalo prema starijem čovjeku. Tako uči svoju djecu, sramota"; "Grozan, bezobrazan i bez poštovanja prema starijima", pisali su. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Mario je, podsjetimo,  goste dočekao sa šljivovicom, viljamovkom i likerom od višnje te su nazdravili za dobru večeru i još ugodnije druženje. „Najbolji izbor aperitiva dosad, obožavam viljamovku“, rekla je Marina, a i ostali su pohvalili rakije. Za predjelo su jeli burger sa slaninom od crne slavonske svinje. Svima se svidjelo vino koje je domaćin poslužio, a za predjelo su imali neke zamjerke. „Curila je mast na sve strane, a ne volim kad je premasno“, rekla je Marina, a Nenad se nije složio: „Ukusan, dobar, sočan, mastan, mljac… Progutao sam ga u tri zalogaja.“ Domaćin je potom iznio dva glavna jela u jednom – teleći biftek i punjene pohane svinjske odreske u umaku, a svi su prvo komentirali kako tanjur jako lijepo izgleda. „Teško je to dočarati. Kao da sam probala tračak sunčeve zrake, kao da sam probala dio raja…, te gljive, taj umak… Meni je bilo jako, jako fino“, hvalila je Lorena glavno jelo, a i Marini i Nenadu bilo je ukusno iako im je tjestenina bila nepotrebna.

„Teleći biftek je bio u redu iako je mogao biti mrvicu manje skuhan da je malo ostalo tog soka u njemu. Vidi se da se potrudio i zato palac gore“, zaključio je Mario. Palačinke u vinskom šatou bile su za desert, čemu se posebno veselio Nenad zato što mu je to mama pravila, a Mariju je opet bilo previše svega na tanjuru. „Bilo je teško početi jesti palačinku, a da taj šato ne ispadne iz tanjura“, rekao je te dodao da šato nije bio dovršen. Ostalima je bilo fino.

Za darove su dobili proizvode iz zadruge Vrhunsko vukovarsko, gdje Igor radi, što je sve razveselilo. Za iznenađenje su imali karaoke te su zapjevali poznate slavonske pjesme. Lorena i Nenad za Igorovu su večeru dali desetke zato što im je sve bilo odlično – hrana, vino, ambijent i atmosfera, a Marina i Mario bili su kritičniji – Marini se nije svidjelo predjelo jer je bilo previše masno pa je dala ocjenu osam, a Mario je rekao: „Moja je ocjena sedam zato što je predjelo bilo previše masno, glavno jelo glomazno, a desert prosječno dobar.“

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

Komentara 3

Avatar Golum
Golum
13:52 25.11.2021.

Kako bi mu ja flisku zaljepio da me se ovako uhvati.

PA
pax5
09:32 25.11.2021.

Mario igra igru,kao " veselko" a onda sa ocjenama zapapri.... nespojivo...

KA
kažemja
09:25 25.11.2021.

Mario je lik koji nije poželjan u društvu. Naporan do bola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije