Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobio iks

Gledatelji nakon nastupa Bukija: 'Odvratno i loše. Što sve puštate u finale?!'

Foto: Nova TV
1/4
25.11.2019.
u 23:00

Otpjevao je nekoliko pjesama s pratnjom, a Martina Tomčić mu je odmah pritisnula iks.

Na pozornicu Supertalenta stupio je i Buki Skandal. Otpjevao je nekoliko pjesama s pratnjom, a Martina Tomčić mu je odmah pritisnula iks. 

- Znam da je bilo nekoliko falševa i svjestan sam toga. Ja sam već velika zvijezda - rekao je Buki kojeg žiri nije štedio od negativnih komentara. 

 

- Ti si već pokazao da si kralj improvizacije. Ja bih tebi dala da vodiš neku zabavnu emisiju, ali sa stručne strane bilo je falševa. To je doza tvog šarma, ali zbog toga te brate i volim - kazala je Maja. 

Nakon emisije, mnogi gledatelji su se požalili na njegov nastup.

'Što sve puštate u finale', 'Odvratno i loše', 'Mene je jako naživciralo što se ulizuje' samo su neki od komentara nezadovoljnih obožavatelja emisije.  

Ključne riječi

Komentara 4

RM
ruzica_mario
23:59 25.11.2019.

morali su ga pustit jer je cigan i samim tim ima veca prava od nas koji placamo porez za njihovu socijalu

DU
Deleted user
06:48 26.11.2019.

to se nekad zvalo "po kljucu"

DU
Deleted user
23:53 25.11.2019.

Ciganska posla....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije