Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Žiri 'pokopao' plesnu grupu: Vi ste na razini prosječne školske predstave!

Supertalent
25.11.2018.
u 22:52

Bolji nastup imala je i trbušna plesačica Lea Milanović koja je 'zatresla' cijeli studio

Plesni klub 'Dance Queen' iz Kraljevice, koji je prvi nastupio u trećoj polufinalnoj emisiji 'Supertalenta' oduševio je žiri. Podsjetimo, oni su bili "zlatni gumb" Davora Bilmana

- Vi ste ne savršeni, nego ste jednostavno razlog zašto sam ja ponosna što sam dio jedne ovakve emisije - rekla Maja pohvalivši Bilmana za odabir.  Leona Borovčak i njezin pas Ben bili su idući, a ovaj put žiri nije bio impresioniran. 

- Nisam siguran koliko će vam ovaj nastup donijeti glasova - iskren je bio Janko, a Maja je zaključila da je i Benu danas nedjelja pa je malo odmorio. 

Foto: Nova TV

Pohvale žirija dobio je akrobat Dario Zvornik koji je izveo vježbe u zraku. 

- Nevjerojatne stvari radiš. Ti si čovjek od gume - komentirala je Maja te dodala da mu je stražnjica bolja nego prije. - Nadmašio si svoj nastup s audicije - rekao je Janko, a riječi hvale imali su i Martina i Davor. Isto je kod žirija prošao Đulijano Jašarević .

Ovo što ti nama radiš toliko je nestvarno. Zaslužuješ ići u finale - rekla je Šuput koja za Đulijana predviđa 'američki san'. 

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV

Elizabeth Zaccero, koju je Martina nazvala 'Pepeljugom', ovoga puta otpjevala je pjesmu 'Never Enough' iz mjuzikla The Greatest Showman i nije oduševila Martinu. 

- U audicijskom dijelu donijela si jednu energiju toliko drugačiju, autentičnu... Danas sam očekivala da će se dogoditi jedna eksplozija emocija i u jednom trenutku sam uplašila Janka jer sam rekla 'ajde'. Ti ovu pjesmu nisi osjećala - rekla je Martina. 

Samir Salčin, freestyler s loptom ovaj put zainteresirao je i ženski dio žirija. 

- Bilo je puno bolje nego prošli put, zaista nije bilo grešaka. Nemamo ti što prigovoriti - rekla je Maja.

 Filip Rudan, opet je osvojio žiri baladom Eda Sheerana 'Perfect'.

- Ti si zaista nova hrvatska zvijezda - očarana je Maja, kako kaže, abnormalno slatkim Filipom, a 'Tko visoko leti, nisko pada, ali u tvom slučaju to se neće dogoditi', poručila mu je Martina. 

Foto: Nova TV

Bolji nastup imala je i trbušna plesačica Lea Milanović koja je 'zatresla' cijeli studio. 

- Ovo nema veze s onim što si ti nama na audiciji ponudila - rekla je Martina koja smatra da je ovo 'viša razina' trbušnog plesa. 

- Nadam se da su ljudi u ovome prepoznali pravu umjetnost, izniman trud i rad - rekla je Lea. 

Zatim je uslijedio nastup plesnog studija Fusion iz Zagreba, a kako kaže Maja, njihova najveća kazna je što su druga plesna skupina večeras. 

- Ovo je bilo na razini prosječne školske predstave. Niti ujednačeno, niti su određeni plesni elementi bili na nivou - rekla im je Martina, ali se Davor nije s njom u potpunosti složio već je ohrabrio djevojke rekavši im da ih ovo ne smije pokolebati.

Posljednji je nastupio Mirza Malkoč iz Bihaća pjevao pjesmu 'Sve je to od lošeg vina' koji je osvojio Maju, ali na Martinu je pjesma ostavila 'mlačan dojam'

>> Pogledajte gdje su danas nekad poznate TV voditeljice

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 10

ZO
zoranos
23:58 25.11.2018.

Jel netko razumio koja je priča one plesne skupine koja je prošla direktno u finale? Počnu sa samostanskom glazbom a curica pleše kao dvorska luda!? Što je to bilo zapravo??? I isto tako mislim da to nije fer - njih 50 nastupa, dakle glasuju po defaultu roditelji i rodbina - nema šanse da ne budu pobjednici kad su brojni, a ostali su sami - ukupno je bilo samo 21000 poziva ako se ne varam. Nisu ravnopravni ovi koji nastupaju sami.

BA
barica56
06:04 26.11.2018.

Mjenjajte pravila ne da plesna skupina nije bila dobra već samom svojom brojnošću dobiva previše glasova roditelji, rodbina , prijatelji itd. dakle ovi sami možda i bolji nemaju šanse.

AN
AnteKino
07:45 26.11.2018.

Nova Tv je jedan obican kurč ć kao i ova emisija od Super ni talenta ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije