Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slomljena pjevačica

Glazbenoj divi život su obilježile tragedije, a sada se dirljivom porukom prisjetila supruga: 'Nedostaješ mi'

Foto: Profimedia
1/11
16.01.2022.
u 13:50

Upoznali su se kada je Celine imala samo 19 godina, a vjenčali su se 1994. godine u Montrealu na raskošnoj ceremoniji. Najstariji sin rođen je 2001. godine nakon dugogodišnjih pokušaja da zatrudni.

Pjevačica Celine Dion (53) posvetila je dirljivu objavu suprugu Renéu Angélilu koji je preminuo prije šest godina.

-Lagala bih kada bih rekla da sam dobro, pomislim na tebe barem stotinu puta jer u jeci svoga glasa čujem i tvoj baš kao da si tu. Nedostaješ mi- napisala je pjevačica uz crno- bijelu fotografiju.

René je bio njezina velika ljubav, ali i menadžer koji je pratio svaki korak njezine karijere i bio joj najveća podrška. Prije šest godina izgubio je bitku s rakom grla. Celine i René zajedno su dobili troje djece Renéa-Charlesa, Eddyja i Nelsona, a preminuo je samo dva dana prije svog 74. rođendana.

Upoznali su se kada je Celine imala samo 19 godina, a vjenčali su se 1994. godine u Montrealu na raskošnoj ceremoniji. Najstariji sin rođen je 2001. godine nakon dugogodišnjih pokušaja da zatrudni.

Za pjevačicu je 2016. godina bila jedna od najtežih godina. Samo dva dana nakon suprugove smrti, od posljedica raka preminuo je njezin brat Daniel. U posljednjih nekoliko godina glazbena diva bori se sa zdravstvenim problemima zbog kojih je nekoliko puta izbivala sa scene, a sada je otkazala ostatak turneje u Americi i Kanadi zbog učestalih bolova u mišićima. Tužnu vijest podijelila je na društvenim mrežama.

-Nadala sam se kako ću biti bolje, ali čini se kako ću morati biti strpljiva i držati se preporuka koje su mi dali doktori... Zahvalna sam za sve lijepe riječi i poruke podrške. Vaša ljubav i podrška puno mi znače- napisala je Celine.

VIDEO>>Počinje izbor za Večernjakovu ružu: Sve nominirane potražite u Večernjem listu i na portalu


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije