Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISLAND OF LOVE

Glazbenim spektaklom Prljavog kazališta otvoreno party ljeto na Barbarincu

Prljavo kazalište u Barbarincu
Foto: Promo
1/13
22.06.2023.
u 19:21

Pravu čaroliju ljetnih partija donio je jedan od najpoplarnijih rock bendova na ovim prostorima - Prljavo Kazalište, koji je uzbudljivim nastupom i svevremenskim hitovima Tu noć kad si se udavala, Heroj ulice, Kiše jesenje, Ne zovi mama doktora, Mi plešemo, za veliki plesni podij prikovao tisuće posjetitelja.

Odlična glazba, spektakularan pogled na kristalno Jadransko more i jedan od najljepših zalazaka sunca obilježili su početak party ljeta na najvećem otoku u kaštelanskom zaljevu  - Barbarincu koji ovog ljeta nosi umjetnički naziv Island Of Love. Pravu čaroliju ljetnih partija donio je jedan od najpoplarnijih rock bendova na ovim prostorima - Prljavo Kazalište, koji je uzbudljivim nastupom i svevremenskim hitovima Tu noć kad si se udavala, Heroj ulice, Kiše jesenje, Ne zovi mama doktora, Mi plešemo, za veliki plesni podij prikovao tisuće posjetitelja.

Za ovu posebnu večer organizatori su svim posjetiteljima omogućili besplatan prijevoz brodom iz Sportske luke Mornar u Splitu do otoka Barbarica kako bi neometano mogli uživati u glazbenoj avanturi.

VEZANI ČLANCI



Glazbnici Prljavog kazališta odličnim su koncertom još jednom pokazali koliko vole dalmatinsku publiku, ali i ovaj hrvatski otok koji smatraju jedinstvenim na našoj obali. Dok oni nastavljaju s uživanjem u ljetu, na Barbarincu se nastavlja party čarolija.

Posjetitelje tako u petak, 23. lipnja očekuje nastup jednog od najboljih DJ-a Chrisa Willsmana. On dolazi iz pop rock svijeta, no njegovi setovi su u stilu electro – house scene. Tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta koji su već osigurali svoje ulaznice za njegov koncert, bez sumnje će osvojiti zaraznim party zvukovima te energičnim plesnim nastupom.

Zabava se nastavlja uz Disco inferno i u subotu 24. lipnja dok će regionalne zvijezde Voyage i Nucci nastupiti u nedjelju 25. lipnja.

Sunset Seasion su ekskluzivni eventi koji će se održati nekoliko puta tijekom ljeta. Barbarinac IN concert su večeri u kojima će se održavati koncerti hrvatskih i inozemnih zvijezda dok će pak na Magestic Nights večerima nastupati izvođači iz regije. Summer Nights večeri činit će najviše, gotovo 70 % ovogodišnje ljetne ponude.

Island Of Love se prostire na 6400 m2. Okružen kristalnim azurnim morem, ima prirodnu hladovinu i izvrsno je mjesto a čarobne zalaske sunca i noćnu zabavu. Vrhunska produkcija i najveći plesni podij jedinstveni su novitet u hrvatskoj ponudi. Šank se prostire na čak 35 metara, a posebno uređeni VIP dio izvrsno se uklopio u otok koji svojim akcijama tijekom ljeta posebnu pažnju posvećuje brizi o prirodi i podizanju ekološke svijesti kod gostiju. Ulaznice za događaje mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

VIDEO: Odlična atmosfera na prvom zajedničkom koncertu Clonije, Karme i grupe ET

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije