Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Beogradu

Neda Ukraden zablistala u izlasku s kćeri Jelenom, ne zna se koja je više komplimenata dobila

Beograd: Poznati na Belgrade River Festu
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/4
22.06.2023.
u 18:05

Pjevačica Neda Ukraden i njezina kći Jelena Bilbija Minović (43) zajedno su stigle na otvaranje drugog Belgrade River Festa

U Beogradu je jučer započeo drugi Belgrade River Fest koji je otvoren na Svjetski dan muzike i to koncertom najveće operne dive današnjice Ane Netrebko uz koju su nastupili Jusif Ejvazov i Željko Lučić. Priliku da uživa u ovom glazbenom spektaklu nije propustila ni Neda Ukraden (72) koja je na koncert stigla u društvu kćeri Jelene Bilbije Minović (43). 

Neda je tom prilikom zablistala u dugačkoj crvenoj ljetnoj haljini, dok je njezina mezimica na sebi imala nešto kraću ljetnu bijelu haljinu s efektnim šarenim točkama. Majka i kći zajedno su pozirale ispred fotoreportera, a cijelu večer pristizali su i komplimenti na račun njihova izgleda. 

Inače, Bilbija Minović je vlasnica Salona za uljepšavanje u Beogradu,  te kći Nede i njenog pokojnog muža Milana koji je preminuo 2013. Jelena sa svojim suprugom Pecom ima troje djece, sina Dušana te blizanke Aleksandru i Nedu.  

Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL

Jelena je početkom godine u intervjuu za srpske medije rekla da je dom koji dijeli s obitelji toliko velik da ukućani jedni druge zovu na mobitel kako bi se susreli.  "Sreća je da imamo veliki stan, toliko da se moramo dozivati telefonima i pisati poruke jedni drugima, tako da mama uvijek može odmoriti. Međutim, ona to rijetko radi. Moja majka ima energiju kao nitko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nježna baka unucima" rekla je Jelena.

VEZANI ČLANCI: 

Poznato je da njezina majka Neda ima puno nekretnina, no jednu nikako ne može prežaliti. - Imala sam stan od sto četvornih metara u centru Sarajeva, roditeljski stan, kafić na Ilidži, kućice u nizu. Vrijedna imovina, sav trud je ostao. Opljačkali, lišili nas deset godina da uđemo tamo. Nikada više tamo nisam ušla. Počela je serija katastrofa, a ja ništa niti sam napravila, niti koga mrzim... Nije mi bilo jasno kako sam postala neprijatelj gradu kojeg toliko volim... - kroz suze je rekla pjevačica jednom prilikom gostujući na srpskoj televiziji. Rekla je kako joj je tada najveća snaga bila njezina kći Jelena koja je tada imala 12 godina i rekla joj je kako ne smije odustati od pjevanja zbog osoba koje je mrze. 

Ukraden je tada ispričala u televizijskoj emisiji kako je kasnije novac uložila u lokal na Banovom brdu u Beogradu koji joj je zapaljen 1999. godine. Nedavno je u Ukraden u jednoj emisiji pričala o ljubavi, o tome kako je bila protiv svog vjenčanja, pričala je i o udvaračima. Nakon ljubavnih poraza uvijek bi se okrenula poslu i svojoj karijeri i to joj je, kaže, bio spas. 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

 

Komentara 3

PA
Pajdo
21:59 22.06.2023.

Strašan miris i smrdi.

Avatar ♌
22:07 22.06.2023.

Moš mislit.

TS
tsurusaki
14:31 23.06.2023.

"ne zna se koja je više komplimenata dobila"...ma jel vi to ozbiljno? 72 i 43 god za komplimente dušu dali na norp-buhu u rubrici "bezube..."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije