Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLAHO ARBULIĆ

Glazbenik odgovorio na kritike jer na fotografiji ljubi kćer u usta

Vlaho Arbulić
Foto: Instagram
1/5
06.06.2018.
u 17:14

- Mislim da trebate alarmirati nadležne institucije da nas se sankcionira jer Lucu bocka brada i želi me ljubiti u usta umjesto u obraz. I svakako prijavite fotografiju Instagramu - napisao je Vlaho.

Model i glazbenik Vlaho Arbulić objavio je fotografiju na Instagramu na kojoj ljubi svoju četverogodišnju kćer Lucu u usta. Naizgled nevina fotografija zasmetala je neke njegove pratitelje, koji su mu rekli kako nije prikladno da tako ljubi kćer.

- Mislim da trebate alarmirati nadležne institucije da nas se sankcionira jer Lucu bocka brada i želi me ljubiti u usta umjesto u obraz. I svakako prijavite fotografiju Instagramu. I nikako, ali nikako, nemojte koristiti svoje umove koje vam je Bog dao da biste razumijevanjem i prihvaćanjem različitosti učinili ljepšim ovo mjesto na kojem smo svi mi tako različiti s nekim ciljem stavljeni, nego grcajte u svojoj uskogrudnosti i okružite se sa sto vise istomišljenika i kolektivno se pravite da vam je od nekud nekada dano pravo da osuđujete tuđe živote na temelju kriterija nastalih isključivo vašom nesposobnošću da se izdignete iznad onoga sto vam je usađeno u te usijane glave - napisao je partner Tatjane Dragović u odgovoru na napade.

Inače, tata Vlaho je kazao kako ga je roditeljstvo puno promijenilo, a to je i napisao pokraj fotografije.

- Bilo bi dobro da nam svi odnosi u zivotu dolaze tek nakon roditeljstva. Da se ne razbacujemo terminima ljubavi, brige, kompromisa i bezuvjetnosti prije nego nam zivot pokaze njihovu definiciju.

Vlaho Arbulić
1/6
Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
17:56 06.06.2018.

Krene objašnjavat benignost poljupca i onda u slijedećoj rečenici spominje različitost. Koji be.dak!

80
8.000 eura, 8.000 eura!
17:48 06.06.2018.

Mislim da je poljubac u usta tešto intimno i da zaista nije prikladno niti djecu a niti odrasle (osim partera) ljubiti u usta.

Avatar rubinet
rubinet
19:08 06.06.2018.

neprimjereno....slažem se s kolegama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije