Naslovnica Showbiz Zvijezde

Glazbenik odgovorio na kritike jer na fotografiji ljubi kćer u usta

- Mislim da trebate alarmirati nadležne institucije da nas se sankcionira jer Lucu bocka brada i želi me ljubiti u usta umjesto u obraz. I svakako prijavite fotografiju Instagramu - napisao je Vlaho.
06. lipnja 2018. u 17:14 16 komentara 9473 prikaza
Vlaho Arbulić
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/5

Model i glazbenik Vlaho Arbulić objavio je fotografiju na Instagramu na kojoj ljubi svoju četverogodišnju kćer Lucu u usta. Naizgled nevina fotografija zasmetala je neke njegove pratitelje, koji su mu rekli kako nije prikladno da tako ljubi kćer.

Vlaho Arbulić Partner Tatjane Dragović Vlaho Arbulić: 'Naša kći Luce naslijedila je moj talent za glazbu'

- Mislim da trebate alarmirati nadležne institucije da nas se sankcionira jer Lucu bocka brada i želi me ljubiti u usta umjesto u obraz. I svakako prijavite fotografiju Instagramu. I nikako, ali nikako, nemojte koristiti svoje umove koje vam je Bog dao da biste razumijevanjem i prihvaćanjem različitosti učinili ljepšim ovo mjesto na kojem smo svi mi tako različiti s nekim ciljem stavljeni, nego grcajte u svojoj uskogrudnosti i okružite se sa sto vise istomišljenika i kolektivno se pravite da vam je od nekud nekada dano pravo da osuđujete tuđe živote na temelju kriterija nastalih isključivo vašom nesposobnošću da se izdignete iznad onoga sto vam je usađeno u te usijane glave - napisao je partner Tatjane Dragović u odgovoru na napade.

Inače, tata Vlaho je kazao kako ga je roditeljstvo puno promijenilo, a to je i napisao pokraj fotografije.

- Bilo bi dobro da nam svi odnosi u zivotu dolaze tek nakon roditeljstva. Da se ne razbacujemo terminima ljubavi, brige, kompromisa i bezuvjetnosti prije nego nam zivot pokaze njihovu definiciju.

Vlaho Arbulić
1 / 6
Ovi parovi su uspjeli ono što mnogima nakon razvoda ne polazi za rukom - ostali su prijatelji. Tanja i Goran Ivanišević rastali su se 2013. godine. Nakon razvoda zadržali su prijateljski odnos, pa je tako Goran posjećivao Tanju u rodilištu kada je dečku Vlahi Arbuliću rodila kći. Tanja i Goran imaju kći Amber i sina Emanuela.
luce dok ona spava Vlaho Arbulić objavio video preslatke kćeri Luce Vlaho Arbulić Talentirani glazbenik Vlaho Arbulić oduševio atraktivnim videospotom: 'Svjetski, a naš!' vlaho arbulić predivna obitelj Tanja i Vlaho s kćerkicom na ljetovanju – Ima li što slađe od male Luce?
Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • Deleted user:

    Krene objašnjavat benignost poljupca i onda u slijedećoj rečenici spominje različitost. Koji be.dak!

  • Jerry:

    Mislim da je poljubac u usta tešto intimno i da zaista nije prikladno niti djecu a niti odrasle (osim partera) ljubiti u usta.

  • domxerex:

    Nije im dovoljno što nam u škole podmeću anglosaksonske sklonosti perverzije prema spolu (ne smijem reći ili imenovati jer će mi odmah dati zabranu - ali bitno da oni mene mogu nazivati ustašom, katotalibanom, ... i nikome ništa) već nam ... prikaži još! sada žele uvesti i incest kao nešto normalno. Pa gdje je kraj toj ljevičarskoj perverziji po pitanju seksualnih skolonosti. Daj se više selite odavde kada ste tako nesretni i neshvaćeni. Idite tamo gdje ćete biti sretni, budemo vam platili i kartu i troškove selidbe. Idite budite sretni i pustite nas na miru. Iako mi se čini da će tada biti nesretni jer smo mi sretni. Možda su ljevičari sretni jedino kada je narod oko njih nesretan?