Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mick Hucknall

Glazbenik je tijekom 80-ih ljubio brojne poznate dame i tvrdi da je spavao s tri žene dnevno

Foto: profimedia
1/3
01.05.2023.
u 22:00

Mick Hucknall je živio razuzdano na vrhuncu svoje glazbene karijere, ali smirio se otkako je upoznao suprugu Gabriellu

Pjevač Mick Hucknall svog načina života osamdesetih sjeća kao "dobrog vremena" u svom životu i pamti ga po brojnim vezama s poznatim damama. Hodao je s nizom glumica, sportskih zvijezda i supermodela te tvrdi da je spavao s do tri žene dnevno.
The Sun piše kako je bio u vezi s glumicama Catherine Zeta-Jones i Martine McCutcheon, modelom Helenom Christensen, voditeljicom Melanie Sykes i tenisačicom Steffi Graf.

U ekskluzivnom intervjuu za The Sun Hucknall se prisjetio: “Stalno sam bio na turneji po svijetu i bio solo, bio sam tada playboy, bio sam neženja i dobro sam se zabavljao. Volio sam se dobro provoditi.  Vjerojatno ih je bilo tisuću, nisam brojao, ali ako uzmemo period od 25 godina, sasvim je razumno to reći. Nudile su mi se razne prilike i ja sam ih iskoristio, a nekad sam znao spavati i s tri žene u jednom danu. 

Proslavio se s Simply Redom prije 38 godina i ne skriva kako je tada živio razuzdano te da je konzumirao heroin i kokain te se često alkoholizirao. Ovaj 62-godišnji pjevač sada živi sasvim drugačijim životom i puno toga se promijenilo otkako je s 47 godina postao tata kćeri Romy, koja danas ima 15 godina. Od 2010. godine u braku je s njezinom mamom Gabriell Wesberry i sasvim se smirio te sada uživa u radu na svom vinogradu i slobodno vrijeme provodi na svom imanju u Irskoj.

- Sada sam otac i suprug. I još uvijek se dobro zabavljam, ali na dosta drugačiji način - kazao je glazbenik i dodao kako su divlja vremena i ludi provodi iza njega. - Ti dani su davno prošli. Ne nedostaju mi. Sada sam na mnogo sretnijem mjestu nego što sam ikada bio u životu. - rekao je Mick. Čak je i potpuno odustao od posla na nekoliko godina kad se Romy rodila jer je “želio biti uz nju svaki dan”. Njegova kći u rujnu kreće u umjetničku školu i Mick kaže kako je odlična u crtanju i iako svira klavir, više je zanima slikarstvo od glazbe. Dodao je kako se njegova obitelj još više zbližila tijekom pandemije koronavirusa i lockdowna.  

- Pretpostavljam da bi loša vijest bila da ste tijekom karantene shvatili da se ne slažete dobro sa svojim mužem ili ženom i da ste se razveli - kazao je. 

VIDEO Žanamari progovorila o napadu agresivnog muškarca: 'Tukla sam ga i rukama i nogama pa pobjegla'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije