Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakularna zabava

Glamurozna proslava rođendana Ivane Vide: Zaplakala je zbog dara koji je dobila od supruga nogometaša

Soči: Vidine majka i supruga s malenim Davidom bodre reprezentativce s tribina
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/13
10.01.2024.
u 09:53

Gosti su Vidu, čini se prema slikama, obradovali poklonima oko kojih su se potrudili, a ona je njih razveselila odličnom zabavom. Od Anite, supruge nogometaša Dejana Lovrena, dobila je golemi buket. Ivana nije otkrila što je dobila od supruga, no očito ju je lijepo iznenadio jer se – rasplakala. Tijekom večeri zabavljala ih je Ana Bekuta.

Supruga hrvatskog nogometaša Domagoja Vide Ivana proslavila je 30. rođendan. Vida je organizirala spektakularnu zabavu na kojoj su uzvanici bili brojne zvijezde. Slavljenica je na zabavi nosila prozirni kombinezon koji je imao detalje bijele čipke. Kosu je vezala u rep. Gosti su Vidu, čini se prema slikama, obradovali darovima oko kojih su se potrudili, a ona je njih razveselila odličnom zabavom. Od Anite, supruge nogometaša Dejana Lovrena, dobila je golemi buket s ružama.

Ivana nije otkrila što je dobila od supruga, no očito ju je lijepo iznenadio jer se – rasplakala. Tijekom večeri zabavljala ih je Ana Bekuta. Slike s proslave pogledajte u galeriji:

Soči: Vidine majka i supruga s malenim Davidom bodre reprezentativce s tribina
1/13

Ivana je mnogima jedna od najatraktivnijih supruga nogometaša, a to su potvrdile i mnogobrojne lente koje je osvojila na izborima ljepote. 

Rođena u Metkoviću, ova 28-godišnja brineta završila je srednju školu u Mostaru. U Domagoja se zaljubila kada je imala 19 godina, a vjenčali su se samo četiri godine kasnije. U bračnu luku uplovili su 2017. godine u u umaškoj crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina, a otprilike godinu dana ranije na svijet je stigao njihov sinčić David. 

Prije nego što se udala za Domagoja, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente. Bila je prva pratilja Miss Hercegovine, Miss turizma Hrvatske, prva pratilja Miss Dalmacije te "Kraljica Hrvatske".

VEZANI ČLANCI:

– Titule ''Kraljice'' odrekla sam se nakon rođenja sina. Dečko mi je nogometaš, izabrala sam taj smjer, njega pratim i nije mi žao. David je unio neopisivu količinu ljubavi i sreće u naš dom. Domagoj i ja još smo povezaniji otkako se on rodio. Osjećamo se smirenije i bolje smo osobe. David je centar našeg svijeta, izvlači ono najljepše iz nas. Polako počinje hodati, izgovarati prve riječi, uživamo gledajući ga. Maksimalno sam se posvetila njemu, od 0 do 24 sata sam mama i uživam – kazala je Vida nakon rođenja sina. Ipak, Ivana je uz sve obiteljske obaveze pronašla i nešto vremena za sebe, pa je diplomirala ekonomiju. 
Prošle godine su Domagoj i Ivana proslavili devetu godišnjicu veze. Pod prozorom u Ateni, gdje trenutačno žive, svirao je harmonikaš, a nogometaš joj je sam otpjevao jednu pjesmu. 

VIDEO Lejla Filipović otkrila tajnu sretnog braka s Tarikom: 'Puno je tu rada'

Komentara 8

Avatar barba_arba
barba_arba
12:11 10.01.2024.

Vida i Olić su mi naši najsimpatičniji nogometaši- ali ove cure, bolje nič ne pisati.

S4
saff_4
14:59 10.01.2024.

ta bi se izgubila u jatu pataka

Avatar zpAgram
zpAgram
17:09 10.01.2024.

neugodno ju je gledati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije