Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme u ljubljani

Gipka Severina bez problema radi špagu na probama za turneju

severina (1)
Foto: Facebook
1/6
15.03.2013.
u 08:15

U Ljubljani je ovaj tjedan s plesnim studijem Maestral i uz pomoć koreografa i svjetskog prvaka u step danceu Anžea Škrubea 40-godišnja glazbenica uvježbavala plesne točke za nastup

Samo tjedan dana Severinu dijeli od početka velike turneje koju će početi koncertom u Rijeci. Odlučila je svojim obožavateljima priuštiti pravi glazbeni i plesni spektakl. U Ljubljani je ovaj tjedan uvježbavala plesne točke za nastup s plesnim studijem Maestral i uz pomoć koreografa i svjetskog prvaka u step danceu Anžea Škrubea.

Na probama pokazala je iznimnu gipkost i bez problema je napravila špagu. Redatelj Tomaž Pandur pratio je plesne probe. On je osmislio njezine koncerte kao “putovanje kroz tamne i svijetle trenutke ljubavi i života”.

Ključne riječi

Komentara 22

MO
moskito
09:00 15.03.2013.

Ako je to spaga bez problema onda ona nezna sto je to.

MA
matador007
09:18 15.03.2013.

Molim vas poštedite nas više te Severine! Zašto ne pišete o ljudima kojima treba pomoći? Koji ostaju bez posla? Zašto ne pratite njihovo preživljavanje iz dana u dan?

Avatar Becarina
Becarina
22:38 15.03.2013.

Cuo sam da i Jaca trenira ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije