Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Budvi

Gibonniju i Nini Badrić uplaćena polovina honorara za otkazan doček Nove Godine, Grašo svoj dio nije dobio

Foto: Kolaž/Pixell/Marko Grubišić
1/11
16.01.2022.
u 20:00

Glazbenim zvijezdama Zlatanu Stipišiću Gibonniju i Lepoj Breni, Turistička organizacija Budve uplatila je polovicu dogovorenih honorara. Ako u roku od 12 mjeseci ne dogovore novi termin nastupa, uplaćeni novac bit će dužni vratiti.

Glazbenim zvijezdama Zlatanu Stipišiću Gibonniju i Lepoj Breni, Turistička organizacija Budve uplatila je polovicu dogovorenih honorara. Ako u roku od 12 mjeseci ne dogovore novi termin nastupa, uplaćeni novac bit će dužni vratiti, pišu podgoričke Vijesti, a ugovore je sklapala sada već smijenjena direktorica TU-a Maja Liješević.

Gibonnijev ugovoreni honorar bio je 80 tisuća eura, pa mu je uplaćeno 40 tisuća, dok je Lepa Brena za svoj nastupa trebala dobiti honorar od 35 tisuća eura te joj je uplaćena polovica, odnosno 17.5 tisuća eura. 

Nina Badrić također je dobila polovinu novca od ugovorenog honorara, odnosno 7.5 tisuća eura, dok Petar Grašo, čiji je honorar također trebao biti 15 tisuća eura novac nije dobio. 

Upravo su nastupi glazbenih zvijezda za Novu godinu bili razlog nesuglasica i turbulencija u Turističkoj organizaciji grada Budve, a trodnevni program bilo je izdvojeno čak 150 tisuća eura. 

Astronomske cijene nastupa za Novu godinu već su dobro poznate, ali mogućnost da glazbenici 'odrade' dobiveni novac na nekoj od lokalnih manifestacija tijekom godine predstavlja problem, osim ako glazbene zvijezde taj nastup ne odrade za doček 2023. godine. 

VIDEO>>Počinje izbor za Večernjakovu ružu: Sve nominirane potražite u Večernjem listu i na portalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije