Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Splitu

Gibonnijevog psa usmrtio je američki staford, dovršeno je i kriminalističko istraživanje

Split: Promocija knjige splitskog glazbenog kritičara Zlatka Galla "Oliver - Trag u beskraju"
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
28.10.2020.
u 15:55

Američkog staforda njegova je vlasnica šetala bez povodca i bez brnjice u trenutku kada je napao ljubimca Gibonnijeve supruge Sanje

Prije dva dana oko 9 sati u Lovretskoj ulici ispred kućnog broja 5 u Splitu američki staford napao je i usmrtio njemačkog špica, a kako Slobodna Dalmacija doznaje njemački špic bio je ljubimac obitelji Zlatana Stipišića Gibonnija.  Američkog staforda njegova je vlasnica šetala bez povodca i bez brnjice u trenutku kada je napao ljubimca Gibonnijeve supruge Sanje. Nakon napada Sanja Stipišić svog je psa odvela u  veterinarsku ambulantu gdje ga nažalost nisu uspjeli spasiti. 

Policija u Splitu na svojim službenim stranicama obavijestila je kako je jučer dovršeno kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u članku 30 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Naime, 37-godišnjakinju se sumnjiči da je dana 26.10.2020.godine u Splitu bez nadzora šetala svog psa pri čemu je isti napao i usmrtio drugog psa. Zbog sumnje u počinjenje gore navedenog prekršaja protiv 37-godišnjakinje podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu, a o cijelom događaju biti će izviještena veterinarska inspekcija, napisali su. 

Ključne riječi

Komentara 6

LL
Lori Loredana
17:11 28.10.2020.

...tu vlasnicu treba propisno kazniti, da jednom zauvijek upamti kako se vode opasni psi....a što da je bilo dijete ili čovjek u pitanju....iako je i pas član obitelji i ne mogu si zamisliti da se to dogodilo mojem psu...da je po meni trebala bi ona i odležati u zatvoru....

ZV
Zvolen2
16:32 28.10.2020.

Gibo kupi Tornjaka i slobodno setaj po gradu !

Avatar Idler
Idler
16:28 28.10.2020.

Na žalost sljedi uspavljivanje psa koji jedini vu cjeloj priči ni ništ kriv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije