Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal

Gérard Depardieu suočava se s teškim optužbama: 20-godišnja glumica tvrdi da ju je silovao u svom stanu

Cocktail en l'honneur de Gérard Depardieu à Buenos Aires après sa conférence de presse pour ses deux spectacles au Théatre Colon
Foto: AGENCE/PIXSELL
1/6
23.02.2021.
u 20:56

Dvadesetogodišnja glumica optužuje slavnog kolegu za dva silovanja i seksualne napade koji su se odvijali u njegovom pariškom stanu, u privatnom hotelu u 6. arondismanu 7. i 13. kolovoza 2018.

Gérard Depardieu (72), legenda francuskog filma, optužen je za "silovanje i seksualno nasilje" mlade glumice u ljeto 2018., što on osporava, doznaje se u utorak od izvora bliskog predmetu. Tužiteljica je u kolovozu 2018. prijavila da je dvaput silovana u pariškom stanu glumca, a istraga je pokrenuta u ljeto 2020.

Glumčev odvjetnik Hervé Témime je izjavio da "žali što je ta informacije objavljena", prenosi AFP. Gérard Depardieu "u potpunosti osporava djela koju mu se stavljaju na teret", rekao je odvjetnik.

Dvadesetogodišnja glumica optužuje slavnog kolegu za dva silovanja i seksualne napade koji su se odvijali u njegovom pariškom stanu, u privatnom hotelu u 6. arondismanu 7. i 13. kolovoza 2018.   Prema izvoru bliskom predmetu, glumac je prijatelj obitelji žrtve.

Suočenje glumca, koji je od 2013. ruski državljanin i mlade glumice dogodilo se u prostorijama pariške pravosudne policije, naveo je jedan izvor, prenosi AFP.

Foto: Reuters/Pixsell

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
21:04 23.02.2021.

7. nije bila sigurna je li silovana pa se vratila provjeriti 13. A onda je do 2021. shvatila! Voilà! Silovana! O la la!

DU
Deleted user
21:02 23.02.2021.

2 puta silovana u stanu glumca. Da ponovim za one koji nisu shvatili: DVA puta silovana u stanu glumca. Znači bila je silovana jednom pa se vratila po repete ? Ne razumijem.

Avatar Terra
Terra
21:17 23.02.2021.

Lov na vještice se nastavlja....ovaj put to je Gerard.....priča sumnjiva, fizičkih dokaza nema, svjedoka nema....njena riječ protiv njegove....naravno femijugend će ga optužiti da je povlašteni bijeli muškarac koji priča sa pozicije moći....i tako to. Kruha i igara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije