Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najteži period

Georgina Rodriguez oglasila se prvi put nakon smrti sina i objavila je ovu fotografiju

FILE PHOTO: 2019 MTV Europe Music Awards in Seville
Foto: JON NAZCA/REUTERS
1/9
28.04.2022.
u 20:31

S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće, objavio je Ronaldo prije deset dana.

Nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez na društvenim mrežama su prije deset dana objavili tužnu vijest kako im je preminuo novorođeni sin.

- S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Naš dječače, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek - napisali su. Georgina je bila trudna s blizancima i djevojčica je preživjela, a maleni je preminuo. Georgina se nakon deset dana danas prvi put oglasila na Instagramu i objavila je fotografiju svog supruga snimljenu u trenutku kada je Cristiano Ronaldo na nogometnom terenu na utakmici protiv Arsenala.

 

 

Nakon što je zabio gol podigao je ruku i pokazao prema nebu simbolizirajući sina kojeg su izgubili. Uz ovu fotografiju Georgina je stavila emotikon srca i u kratkom vremenu ovu fotografiju je lajkalo preko milijun njezinih obožavatelja. Prije tjedan dana nogometaš je na Instagramu objavio fotografiju iz svog doma, a na njoj su bila sva njegova djeca i njegova partnerica Georgina koja se tog dana vratila iz rodilišta.

- Dome, slatki dome. Gio i naša djevojčica konačno su s nama. Želimo zahvaliti svima na lijepim riječima. Vaša podrška vrlo je važna i svi smo osjetili ljubav i poštovanje koje imate prema našoj obitelji. Sada je vrijeme da budemo zahvalni za mali život koji smo upravo dočekali na ovome svijetu - poručio je Ronaldo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije