Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL

Još dvoje poznatih glumaca optuženo za spolno uznemiravanje

George Takei
Foto: Joe Giddens/Press Association/PIXSELL
12.11.2017.
u 12:13

U razgovoru za Hollywood Reporter objavljen u petak, bivši maneken i glumac Scott Brunton optužuje Georgea Takeija (80), da ga je pipkao dok je bio u nesvijesti

Zvijezda filma "Zvjezdane staze" George Takei odbio je putem društvenih mreža optužbe za spolno uznemiravanje manekena 1981., a glumac Richard Dreyfuss poznat po ulozi u "Raljama", branio se od optužaba za spolno uznemiravanje autorice.

U razgovoru za Hollywood Reporter objavljen u petak, bivši maneken i glumac Scott Brunton optužuje Georgea Takeija (80), da ga je pipkao dok je bio u nesvijesti, nakon pijanke u glumčevu stanu.

Takei koji je u vrijeme navodnog počinjenja djela bio u četrdesetim, objavio je na Facebooku i na Twitteru da se to "jednostavno nije dogodilo", dodajući da se ne sjeća Bruntona kojemu su tada bile 23 godine. "Trenutačno smo u situaciji kada je njegova riječ protiv moje, u slučaju koji se dogodio prije 40 godina", rekao je Takei. "Oni koji me poznaju znaju da se odnos bez pristanka protivi mojim vrijednostima, sama pomisao da me optužuju za tako nešto pričinja mi veliku bol".

I glumac Richard Dreyfuss (70) našao se na meti optužaba za spolno uznemiravanje koje je iznijela autorica Jessica Teich (58). Neprimjereno ponašanje za koje ga optužuje protezalo se kroz dvije do tri godine sredinom 80-ih dok je surađivala s glumcem. Tvrdi da se skinuo pred njom u jednoj prilici.

"Stvorio je loše radno ozračje u kojem sam se osjećala ponižena i nesigurna, kao predmet njegove požude", prenosi mrežna stranica Vulture.

Dreyfuss, čiji je sin Harry optužio prošlog tjedna Kevina Spaceyja za napastovanje 2008., niječe u priopćenju da se razodjenuo pred Teich.

Ipak priznaje da je "očijukao" sa ženama, pa tako i s Teich: "Doista sam očijukao s njom i sjećam se da sam je htio poljubiti, što je bilo, mislio sam, dio obreda obostranog zavođenja koji je trajao više godina", rekao je.

Zatim je dodao da je "užasnut što otkriva da se to dogodilo bez pristanka".

Usto je i producent Gary Goddard optužen za napastovanje glumca Anthonyja Edwardsa koji je u to vrijeme bio malodoban. Glasnogovornik producenta je izjavio da potonji niječe optužbe i da je zbog njih "žalostan".

 

 

Komentara 1

RA
rankovic
12:46 12.11.2017.

nagomilalo se previše glumaca i "glumaca", konkurencija postaje nesnosna, u 50.im godinama za to su se posluživali komunizma, no sada je spolno uznemiravanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije