Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marv i Harry

Gdje su danas i kako izgledaju 'Mokri banditi' iz omiljenog božićnog filma? Teško bi ih prepoznali

Foto: 20th Century Fox
1/11
25.12.2023.
u 08:00

Daniel nije ostao u kontaktu s Macaulayem Culkinom koji je utjelovio Kevina. No blizak je s Joeom Pescijem koji je glumio Harryja

Kultni božićni film 'Sam u kući' već nas 30 godina oduševljava svake blagdane, a njegov junak maleni Kevin McCallister svima je polako ali sigurno ušao u srca. Mnogi se sjećaju i lopova iz filma koji su imali nadimak 'Wet bandits' ili mokri banditi. Riječ je o Marvu i Harryju koje su utjelovili glumci Daniel Stern i Joe Pesci

Glumac Daniel Stern, u filmu Marv Merchants, jedan od lopova, snimio je još nekoliko filmova, iako svi manje uspješni od 'Sam u kući'. No, ovaj se glumac bavi i režiranjem i umjetnošću, a 2009. godine dobio je i nagradu Call to Service Award bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame. 

VEZANI ČLANCI

 

U filmu su lopovi često bili žrtve Kevinovih zamki koje su često ostavljale posljedice na njihovim tijelima, kao što je primjerice - otisak vruće pegle na licu. Daniel se jednom prilikom osvrnuo baš na ozlijede koje je zaradio na snimanju, a koje nisu bile samo filmska magija i šminka. 

Foto: Profimedia

"To je kao da smo igrali neki sport. Ne bole vas nikakve ozljede jer ste se zabavljali. Dobio sam jak udarac u nos i raskrvario ga kada sam morao gurnuti glavu kroz vratašca za pse. Morao sam ju i brzo izvući, ali sam zapeo svojim velikim nosom", prisjetio se. 

Stern se i posvetio obitelji. U braku je s Laurom Mattos od 1980. godine i ima troje izuzetno uspješne djece. Njegov sin Henry Stern od 2016. godine član je Državnog kalifornijskog senata, a ima i dvije kćeri, Ellu i Sophie Stern. 

Daniel nije ostao u kontaktu s Macaulayem Culkinom koji je utjelovio Kevina.

1/13

No blizak je s Joeom Pescijem koji je glumio Harryja. On je ostvario znatno veći uspjeh od drugih nakon uloge Limea pa je tako glumio u filmovima "Moj rođak Vinny", "Casino" i "Smrtonosno oružje 3 i 4". On je otkrio kako je zadobio ozbiljne opekline nakon što mu je u jednoj sceni bila zapaljena glava. Joea smo ponovno gledali u filmu 'Bupkis' iz ove godine u kojem je glumio uz komičara Petea Davidsona i Edie Falco, najpoznatijoj po ulozi Carmele u seriji The Sopranoes. Joeu je ovo bio prvi put da ga vidimo na velikom platnu nakon čak 30 godina. 

80-godišnji Pesci za sobom ima tri braka, uključujući brak s modelom Claudiom Haro, Playboy zvijezdom te glumicom Angie Everhart. Otac je jedne kćeri iz prvog braka, a njegovo bogatstvo procjenjuje se na oko 50 milijuna dolara.

VIDEO Lana Klingor Mihić o prizorima u shopping centru

 

Komentara 4

Avatar Bill Carson
Bill Carson
11:44 25.12.2023.

Joe Pesci je imao uspješnu filmsku karijeru, a glavni plavokosi junak je propao ko Grčka te išao iz jednog odvikavanja od droga na drugo.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
08:58 25.12.2023.

onaj mali osao u drogu i to je to

HB
haris.bukvic1
04:15 26.12.2023.

Znači ono je sve onako bilo. Da ovo nisu i bili ovi specijalni efekti. Gdje su oni stvarno bili zadobili. I to ove ozbiljne povrede. I to na ovome sniženju filma. Gdje i ja ovo dosada. Nisam niti bio znao to. Da ovamo nisu niti bili korišteni. I tada ovi specijalni efekti. Kao što ovo zna biti.I kada se ovaj film. Da se on tada snima to. Samo Kakp su se ovi glumci? Da su se to oni bili osjećali? Nakon što su oni bili ovo zadobili. I to ove ozbiljne povrede. Nakon što je ovome jednome glumcu. Da je ovo njemu bila kosa gorila. Ili ovome drugom. Što mu je bio zapeo taj njegov nos. Kada je bio prolomio glavu. Kroz ovaj tada neki otvor. Da li je ovo za mačke. Ili je ovo tada za pse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije