Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Gdje je nestala Aleksandra Grdić? Borila se s ucjenama i iskorištavanjem, a sada živi daleko od svega

Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/6
10.08.2019.
u 08:37

Bila je naivna prema ljudima koji su joj obećavali uspjeh. No, njezin karakter je postajao čvršći kroz iskušenja i iskustva po metodi ‘’vlastite kože’’.

Alex, kako je zovu, je uvijek bila zanimljiva medijima, prijateljima i neprijateljima, muškarcima i ženama i nikoga nije ostavljala ravnodušnim. Ona pokazuje dvije jasne i podvojene slike osobnosti: jednu spremnu na red, rad, žrtvovanje i drugu koja se zna predati kaosu, životnim iskušenjima, prelaziti granice i ograničenja.

Kada prevladava period kaosa tada se čini da iz toga neće izaći, ali ona poput feniksa iz pepela visoko uzdigne glavu za novi početak. Ženstvenost joj je uvijek bila adut za karijeru ali iza nje čvrsto stoji jedna muška snaga, stoji dovoljno snažan ego i super ego da svi loši karakteri kojima je dopustila ulazak u njezin život, nakon što pređu granicu moraju je shvatiti ozbiljno. Dugo vremena traje taj njezin mazohizam ali ipak pronađe snagu za slijediti svoj put.

U ljubavnom životu miješali su se smijeh i suze, ljubav i patnja, idealiziranje i gubitak iluzija, a prinčevi su se pretvarali u žapce. Žrtva je svoje potrebe za sigurnosti i za ljubavi i za materijalnom udobrnosti koju je mogla sama osigurati a nije toga bila svjesna. Koliko god se plašila života sa niskim materijalnim standardom i iza scene, upravo zbog tog straha ona ne uspijeva dostići onu razinu materijalnoga kojoj teži. Jednostavno prijeđe granicu svojih mogućnosti. Grubosti, ucjene, manipuliranje, iskorištavanje, posesivnost – sve to je ljepotica Alex doživjela i preživjela.

Nije znala realno sagledati partnerske odnose i vidjeti na vrijeme karaktere osoba koje su joj malo davali a puno uzimali. Bila je naivna prema ljudima koji su joj obećavali uspjeh. No, njezin karakter je postajao čvršći kroz iskušenja i iskustva po metodi ‘’vlastite kože’’.

Aleksandra je inteligentna i nadarena za komunikaciju. Ima smisla za humor. Zabavlja druge i na vlastiti račun.

Nije dovoljno razvijala vlastite vrijednosti i bez obzira na uvjerljivo izražavanje ona je sebi davala ‘’preniske ocjene’’. Vlastite pogrešne procjene nije ni sebi željela priznati, ne želeći tako zamrljati sliku svojeg lošeg odabira.

Osobe poput nje dugo žive, imaju sadržajan život, puno djece i unučića, nekoliko uspona i padova, a nakon trideset šeste godine života pronađu smisao života.

Iako je trenutno u nekoj vrsti izolacije od javnosti Aleksandra će uskoro ponovno dospjeti u žižu zanimanja. Čini se da će glavni razlog biti njezin partnerski odnos. U poslovnom smislu joj dolaze nova iskušenja I trebala bi biti oprezna.

Za više astro analiza posjetite web stranicu Anđelke Subašić.

Ključne riječi

Komentara 11

VO
vorda400
09:42 10.08.2019.

Hohnjec je išla za 400eura na sat ova je bila sretna kad je dobila 300eura

Avatar B
B
12:21 10.08.2019.

"Bila je naivna..." ... hahaha, koji genijalni eufemizam

BL
bluesclues
09:56 10.08.2019.

ko je sad ova?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije