Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suze su samo tekle

Ganuo ga bolestan Mišo! Emotivan Rađa otvorio dušu: 'Plakao sam kao malo dijete'

Foto: Facebook
24.12.2018.
u 10:46

Dino Rađa osvrnuo se na koncert Miše Kovača u Splitu. Legendarni pjevač košarkaša je doveo do suza.

Legendarni Mišo Kovač u subotu je u splitskoj Spaladium areni održao svoj veliki koncert. Na njemu je bio i Dino Rađa kojeg je Mišin nastup ganuo do suza.

U emotivnoj objavi bivši košarkaš svojim je obožavateljima otkrio kako se osjećao tu večer priznavši da je od početka do kraja plakao kao malo dijete. Posebno ga je dirnulo to što je Mišo održao koncert unatoč temperaturi koja ga je ulovila netom prije koncerta.

Rađinu objavu prenosimo u cijelosti.

"Sinoć san fala bogu bija na Miši. Nisan namjerno pisa ništa jer san mora sabrat sve i ne napisat nešto da mi emocije preuzmu kontrolu. Sad ladne glave mogu van reć. Bija san na stotine koncerata svih mogućih zvijezda na ovome svitu. Svojih prijatelja i najvećih glazbenika na planeti. Tu i tamo pustiš suzu na neku stvar ili moment. I uz dužnu čast svima njima osjećaj sinoć je bija van pameti. Ka sportaš ima san tu privilegiju upoznat se sa puno poznatih ljudi pa tako davnih dana i sa Mišon. Dakle od momenta kad san uša u svlačionicu slikat se s njime pa sve do jedno po ure iza koncerta plaka san ka malo dite. Non stop. Mišo je na izmaku snage, nema više glasa, zaboravi tekst, ali Mišo je Mišo. Iz njega jednostavno gori i uz Olivera jedan od onih za kojin će se plakat danima. Bit sinoć tamo i vidit čovika koji unatoc fibri oće izać na binu i zapivat nema cijene. Nadan se da ovo nije zadnji put da san ga uzivo vidija i sluša. Mišo drži se. Fala za emociju. A slika s potpison ide na zid u dnevni boravak", stoji u objavi uz koju je Rađa objavio i zajedničku fotografiju s legendarnim glazbenikom.

Pogledajte i gdje su danas i što rade dance zvijezde 90-ih.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
11:07 24.12.2018.

Daj ne kaki.

MA
Makss
13:23 24.12.2018.

Rađa mali uplakan partizan

CJ
coric.jozo
12:04 24.12.2018.

Pisi čovječe HRVATSKI da te ceo svet razume .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije