Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIMAČICA

Gabriela Spanic: 'Kolinda je 'muy guapa'. Moj tata je obožava'

Gabriela Spanic
Foto: Profimedia
1/5
28.02.2019.
u 18:17

Venezuelanska glumica hrvatskog podrijetla prisjetila se svog boravka u Hrvatskoj, te najavila snimanje remakea serije 'Otimačica'

Venezuelska glumica hrvatskog podrijetla Gabriela Spanic (45) najavila je kako će uskoro glumiti u remakeu serije "Otimačica", koja joj je donijela slavu i kod nas.

- Producenti su me zvali i ponudili mi specijalnu ulogu. Ne znam još uvijek o čemu se radi, ali nadam se da ću igrati negativku - kazala je Spanic za Slobodnu Dalmaciju te dodala: 

– Prošla je 21 godina od originalne verzije, no čini mi se kao da je sve bilo jučer. Snimali smo punih deset mjeseci, i to po 17-18 sati dnevno. Bilo je teško glumiti blizanke, pogotovo zato što u to vrijeme televizijska produkcija nije bila toliko napredna. Mnogi misle kako je moja stvarna sestra blizanka Daniela, s kojom sam jako bliska, snimala neke scene, ali sve sam sama odradila - rekla je Spanic dodavši kako se nisu nadali da će serija biti toliko popularna.  Glumica je govorila i o svojoj obitelji, pogotovo o precima iz Hrvatske. 

- Povijest moje obitelji zaista je zanimljiva. Djed Antun podrijetlom je iz Zagreba, a baka Jelica s otoka Kaprija kod Šibenika. Emigrirali su u Venezuelu 1947., nakon Drugog svjetskog rata, i dobili mog oca Kazimira. Nažalost, više nisu s nama, djed je umro dva dana prije mog i sestrina rođenja. Njegova ljubavna priča s bakom Elenom, kako smo je zvali, bila je snažna inspiracija za nas unuke. Baka nam je pričala o Hrvatskoj i njezine uspomene nikad neće nestati iz mog srca - kaže glumica čiji otac i stric održavaju veze s rodbinom u Šibeniku, budući da dobro pričaju hrvatski, za razliku od nje koja zna samo reći "sve je dobro" i "Laku noć". 

- Boraviti u Hrvatskoj bilo je čarobno iskustvo. Nisam mogla vjerovati kolika je gužva vladala na ulici zbog mene, plašila sam se da se netko ne ozlijedi. U sjećanju mi je ostao posjet jednom domu za nezbrinutu djecu. Tada su me toliko ponijele emocije da sam poželjela posvojiti dijete. Kad su hrvatski nogometaši prošle godine u Rusiji pobijedili Argentinu, mnoge su rastužili, ali ne i mene - kazala je glumica za Slobodnu Dalmaciju i dodala da njen otac obožava predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

– Prelijepa je, guapa, muy guapa - kazala je glumica. 

Pogledajte video: Ovi poznati glumci i voditelji umrli su na snimanju

 

Ključne riječi

Komentara 1

GI
Gips
23:34 28.02.2019.

Muy gluapa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije