Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazak u mirovinu

G. Milić u nedjelju se u Dnevniku oprašta od HTV-ove publike

\'17.01.2006 Zagreb - Voditelj Goran Milic Photo Boris Scitar/Vecernji list\'
Boris Ščitar/Pixsell
17.01.2011.
u 16:04

Dan prije 65. rođendana i odlaska u mirovinu Goran Milić će se u nedjeljnom Dnevniku oprostiti od gledatelja HTV-a

- Predložio sam urednicima da zadnji radni dan na HTV-u odradim Dnevnik i tako se na neki način oprostim od gledatelja. Urednici su tu ideju prihvatili tako da će u nedjelju Dnevnik imati dva urednika i voditelja. Naime, prvih deset minuta Dnevnik će uređivati i voditi jedan od sadašnjih voditelja, a preostalih 20-ak minuta uredit ću i voditi ja. Planiram obraditi aktualne teme dana, ali na takav način da one ostanu trajne - otkrio nam je Milić detalje svoje zadnje "šihte" na HTV-u.

Valja podsjetiti da je prije nekoliko godina, kada je on dugo bio prvo lice i prvi glas nedjeljnog Dnevnika, ta emisije imala rekordnih oko 45 posto gledanosti.

No već u ponedjeljak, kaže Milić, razdužit će se, odnosno vratit će HTV-u odijela, košulje i mobitel, a zatim će uzeti radnu knjižicu i otići se prijaviti na Mirovinski zavod. Planira u ponedjeljak napraviti i malu feštu za oproštaj s televizijskim kolegama.

- Žao mi je što odlazim s HTV-a. Radio sam puno poslova i u mnogim žanrovima. Uređivao i vodio Dnevnik, različite emisije, proputovao i radio putopise, pratio svjetska i europska nogometna prvenstva... - priznajući da mu rastanak teško pada niže Milić svoje novinarske uratke kojima je privlačio HTV-ovu publiku.

A na pitanje je li istina da postaje glavni urednik balkanske Al Jazeere, Milić uzvraća:

- Namjeravam i dalje raditi. Imam puno ideja i prijedloga. Stigla mi je ponuda Al Jazeere, ali nije jedina. Ima ih još.

Ključne riječi

Komentara 32

LI
liliZG
11:47 19.01.2011.

Čovjek ide u penziju, radit će kao vanjski suradnik,,...... nije umro......... ne morate brinuti, nije to sve od Milića..................

PU
pumbica
18:24 17.01.2011.

Super!!!Milić povedi i sa sobom.Stankovića i Šprajca.Jer ste zajedno došli iz JUTEL-a.Za vreme rata.I neka konačno neko tko je Hrvat dođe na Hrvatsku Televiziju.Jer ipak se zove Hrvatska Televizija...

TM
trade_mark
10:15 18.01.2011.

ne razumijem ovu famu oko milića. meni je on totalno bezvezan lik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije