Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oproštaj od HTV-a

G. Milić: Doviđenja dragi gledatelji, bila mi je čast raditi za vas!

goran milić
boris šćitar/pixsell
23.01.2011.
u 21:01

Sve što vam je bilo lijepo zapamtite, a ono što vam se možda nije svidjelo - slobodno zaboravite, izjavio je Goran Milić vodeći svoj posljednji Dnevnik.

S malo ironije, ponešto kritike i puno šale na vlastiti račun sinoć se, baš na svoj 65. rođendan, Goran Milić oprostio od gledatelja HTV-a. Uređujući i vodeći drugi dio Dnevnika Milić je u svom stilu rekao zbogom televiziji na kojoj je proveo posljednjih 14 godina.

Osebujni novinar, urednik i putopisac gledatelje je počastio malim kolažem zanimljivih priloga, osvrnuo se na hrvatsko društvo, novu generaciju koja dolazi, i svoju mirovinu. Dok bi ga neki rado vidjeli u staračkom domu, neumorni Milić ni u 65. godini ne posustaje.

Po uzoru na poznate radoholičare Ala Pacina i Clinta Eastwooda, Goran Milić namjerava raditi sve dok bude stajao na nogama. Njegov je sljedeći izazov balkanska Al Jazeera, na kojoj će uskoro postati direktorom programa. I dok se priprema za sljedeću, Goran Milić lijepim se riječima oprostio od svoje televizijske avanture na HTV-u.

– Doviđenja, dragi gledatelji, bila mi je čast raditi za vas. Sve što vam je bilo lijepo zapamtite, a ono manje lijepo zaboravite – izjavio je jedinstveni novinar i urednik, koji nikad neće pasti u zaborav.

Ključne riječi

Komentara 26

ZJ
Zjako
08:59 24.01.2011.

Da je barem otišao ranije i ostavio nekome mladjem da radi i stvara prostor za mladje generacije. Sa toliko naše love i nije bila mudrost putovati i trošiti.

CI
cici14
21:14 23.01.2011.

Hm Sad ga jebi, a ja mislim da je najbolje dao na Yutel-u. Ali ipak svaka čast.

Avatar akromegalija
akromegalija
22:43 23.01.2011.

Dobar je bio , a to što je radio nešto i u komunizmu , bolje to nego da je bio u zatvoru . Zatvorenici su nam se u novoj državi pokazali kao oličenje poštenja .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije