Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva svjetska turneja

Frontmen Maneskina na koncertu pred Angelinom Jolie opsovao Putina i poručio neistomišljenicima da odlaze

Foto: Barbara Amendola / ipa-agency.net
1/9
11.07.2022.
u 12:30

Pjesma je snimljena početkom travnja, a njome se bend priključio inicijativi ''Stand Up for Ukraine'' organizacije Global Citizen kojoj su se do sada priključile brojne svjetske zvijezde.

Eurovizijski pobjednici, grupa Måneskin, u nedjelju je održala fantastičan koncert u rimskom Circus Maximusu gdje se, prema tvrdnjama organizatora, okupilo 70.000 ljudi. 

Frontmen benda Damiano David u jednom je trenu opsovao ruskog predsjednika Vladimira Putina i rat. 

Pjevač je za vrijeme izvođenja pjesme Gasoline uzviknuo: "Jebeš Putina!", a onda se obratio onima koji ne dijele njegovo mišljenje i poručio: "Jebeš rat! Otiđite svi oni koji su protiv onoga što sam upravo rekao".

Pjesma je snimljena početkom travnja, a njome se bend priključio inicijativi ''Stand Up for Ukraine'' organizacije Global Citizen kojoj su se do sada priključile brojne svjetske zvijezde. U pjesmi se spominju ljudi koji su tamni, ali su "obojeni u crveno", a postavljaju se i pitanja: "Kako spavaš noću / kako uspiješ zatvoriti oči / kad živiš sa svim ti životima na svojim rukama?"

Inače, u koncertu su uživale i hollywoodska glumica Angelina Jolie (47) i njezina kći Shiloh Jolie-Pitt (16), koje su snimljene u VIP zoni. Angelina je zapravo u Italiju stigla zbog snimanja filma Without Blood u kojem glavne uloge igraju Salma Hayek i Demiana Bichira. Jolie je redateljica, producentica i scenaristica, a scenarij je rađen po knjizi "Bez krvi" omiljenog talijanskog pisca Alessandra Barrica. 

Rome 9/07/2022 At the Circus Maximus in Rome in 70 thousand for the Maneskin with the LOUD KIDS TOUR world tour that will take them to North America and Europe In the photo the actress Angelina Jolie with her daughter Shiloh Jolie-Pitt Photo: Barbara Amendola / ipa-agency.ne/IPA
Foto: Barbara Amendola / ipa-agency.net

Måneskin sada kreće na prvu svjetsku turneju tog benda koji je savršeno iskoristio svoju pobjedu na europskom glazbenom natjecanju i postao globalno poznat. 

VIDEO>>Počela Ultra! Partijaneri iz cijelog svijeta opkolili Split

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije