Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantij: Nakon napisa da je u vezi s glazbenikom Sašom Mačekom, Franka Batelić kaže:

Franka: Više od tračeva o dečku muči me hoću li ostati u emisiji

Franka Bat
Foto: HRT
1/2
02.12.2009.
u 17:00

Mlada pjevačica Franka Batelić koja u "Plesu sa zvijezdama" nikog nije ostavila ravnodušnim svojim plesnim umijećem, ali i atraktivnim izgledom, u posljednje vrijeme često se viđa sa 24-godišnjim Sašom Mačekom, bubnjarom varaždinske rock grupe Voodoo Lizards.

– Ma nemam dečka i nisam u vezi sa Sašom Mačekom. Kad sam jučer vidjela članak objavljen u jednom tjedniku, nazvala sam ga i počeli smo se skupa smijati. Te su slike uzeli s Facebook profila moje prijateljice. Na pulskoj motorijadi uopće nismo bili sami. Na slikama se ne vidi kemija, nego se vide ruke naših prijatelja koje su izrezali s tih slika – komentirala je mlada pjevačica Franka Batelić napise da je u vezi s bubnjarom grupe Voodoo Lizards.

Trema je dio užitka

Bezbrižnu 18-godišnjakinju od govorkanja ipak više zabrinjava show “Ples sa zvijezdama”, u kojem ni naslov favorita više ne jamči ostanak.

– Sad smo završili trening. Ištvan me zaista gazi jer u sljedećoj emisiji plešemo dva plesa cha cha cha i quick step. Onoga trena kad sam shvatila da i favoriti mogu ispasti te da sve ovisi o mišljenju publike, opustila sam se i odlučila se dobro zabaviti. Na sljedećem nastupu plesat ćemo uz pjesmu Michaela Jacksona koju sam sama izabrala – otkriva Franka Batelić te dodaje:

– E, kad to otplešem, mogu i doma. Briga me! – kaže simpatična srednjoškolka. No ako se u showu zadrži do samoga kraja, svoje redovite obveze neće zaboraviti. Tako sada nakon svake probe trči doma ne bi li se preko interneta ili uživo povezala s prijateljicama, porazgovarala s roditeljima te, naravno, ne bi li doznala koje je lekcije propustila u školi.

– Profesori mi zaista idu na ruku. Ne iskorištavam to, nego redovito učim. Uskoro, čim plesanje završi, vraćam se svojem životu – u učionicu i društvo mojih prijatelja – rekla je pjevačica koja će se nakon završetka HTV-ova showa nekoliko dana morati samo opuštati.

– Zanimljivo mi je da se uza sve ove treninge i jako naporan tempo nisam razboljela. Ištvan i svi drugi plesači imali su gripu, a ja sam joj utekla – našalila se 18-godišnjakinja koja je, kao mnogi, ovoga Božića poželjela želju.

Božićni snovi

– Ne želim ništa materijalno, tek da sve bude u redu. A jako se veselim i VIP-ovu gala koncertu na kojem ću pjevati meni najdraže božićne pjesme – otkriva pjevačica. Za ovaj drugi, zabavni dio pobrinut ću se sama te 26. prosinca s dvije prijateljice otputovati u Dublin. Nakon povratka iz Irske bacit će se na posao jer upravo ovih dana, najkasnije do siječnja 2010., na tržište će izaći njezin prvi album.

– Čeka me jako uzbudljivo razdoblje, nastojat ću ga dočekati potpuno spremna – rekla nam je lijepa Franka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije