Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAMINI PROBLEMI

Franka pokazala kako uživa s Viktorom i nasmijala pratitelje: 'Pokušaj objašnjenja...'

Foto: Instagram
1/9
03.03.2021.
u 19:17

Njen suprug Vedran Ćorluka također je objavio fotografiju malog Viktora koji gleda dječju emisiju na televiziji, a uz to je objavio emotikon srca

Franka Batelić iskoristila je lijepi dan da sa sinčićem Viktorom u njenom rapcu uživa uz more. Pjevačica je dobro nasmijala pratitelje na Instagramu napisavši 

"Pokušaj objašnjenja zašto ne može skočiti u more broj 127282".

Foto: Instagram screenshot

Njen suprug Vedran Ćorluka također je objavio fotografiju malog Viktora koji gleda dječju emisiju na televiziji, a uz to je objavio emotikon srca.

Podsjetimo, ljubav Franke i Vedrana započela je u ljeto 2012. godine tijekom izlaska na popularnom Zrću. Dežurni dušobrižnici bili su uvjereni kako je riječ tek o ljetnoj aferi koja će potrati nekoliko mjeseci ne sluteći ni u najluđim snovima da će se naš uspješan nogometaš jednog dana skrasiti uz lijepu pjevačicu.  Vezu s Frankom Ćorluka je započeo u vrijeme svog velikog nogometnog transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv.

Foto: Instagram screenshot

Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, a prije odlaska na istok nekoliko tjedana proveo je na našoj obali družeći se s prijateljima, ali i Frankom koja mu je već na prvi pogled zapela za oko. I u Frankinu životu u to vrijeme događale su se velike promjene. Tada 21-godišnja glazbenica u Hrvatsku je stigla nakon završetka školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu. Smiješila joj se inozemna karijera, no ona se ipak odlučila vratiti na naš teritorij i ovdje nastaviti graditi glazbenu karijeru ne sluteći da će već isto ljeto pronaći ljubav svog života. 

Svog je Vedrana često posjećivala u Moskvi, a kako bi se lakše prilagodila životu u Rusiji, pjevačica je s vremenom naučila ćirilicu i progovorila ruski. Par se prije tri godine obvezao na vječnu ljubav, a raskošno vjenčanje održalo se na jednom imanju u Istri. Nedugo nakon vjenčanja Franka je priznala kako bi se voljela ostvariti u majčinskoj ulozi. Početkom prošle godine rodila je sina Viktora. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
19:55 03.03.2021.

Franka: "Sve drugo za mene samo plan je be!"

JO
Jose Oklahoma
19:24 03.03.2021.

Neki dan sam na National Geographic gledao emisiju o aligatorima. Velika usta i zube imaju, cijelog čovjeka mogu pregristi. Moj bože, gdje je tim nogometašima pamet, gdje su im oči, kud oni gledaju i što oni vide?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije