Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepe vijesti

Franka objavila nove preslatke fotke sa suprugom i bebom: 'Tata je napokon s nama'

Foto: Promo
1/6
06.04.2020.
u 08:22

Supružnici  bi se uskoro trebali useliti u luksuznu vilu koja se gradi iznad jednog zagrebačkog trg. Nogometaš je kupio zemljište gdje je u tijeku izgradnja vile koja prema procjenama stručnjaka ne može koštati ispod 15 milijuna kuna

Pjevačica Franka Batelić objavila je fotke sa sinčićem Viktorom koji je napunio tri mjeseca, a otkrila je i da je s njima napokon i njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka. 

"Danas smo slavili tri mjeseca našeg malog/velikog čovjeka... A i to što je tata napokon s nama! Oskar je imao pametnijeg posla od slikanja - tjeranje mačaka iz vrta...", napisala je pjevačica uz fotografije na kojima ona i Vedran grle malenog dječaka. 

 

Supružnici  bi se uskoro trebali useliti u luksuznu vilu koja se gradi iznad jednog zagrebačkog trga, javlja Exkluziv. Nogometaš je kupio zemljište gdje je u tijeku izgradnja vile koja prema procjenama stručnjaka ne može koštati ispod 15 milijuna kuna, a s obzirom na to da mu u lipnju ove godine ističe ugovor s moskovskom Lokomotivom, čini se da će Čarli baciti sidro u Zagrebu.

Foto: RTL Screenshot

Njegova supruga Franka na početku pandemije bila je s njihovim sinom Viktorom u roditeljskom domu u Rapcu, a on je zadnjih nekoliko tjedana u ruskoj prijestolnici gdje igra za spomenuti klub. Kako doznaju na RTL-u, radovi još nisu gotovi, ali plan je da nogometaš uskoro preseli u Zagreb sa suprugom Frankom i prvorođenim djetetom. Uskoro završena jednokatnica iz snova proteže se na preko 1550 četvornih metara, a prema dostupnim kadrovima iz priloga vidi se da je krov tu, kao i fasada te prozori. Dok je Vedran odsutan, a Franka kod roditelja u Istri, radove nadgleda Vedranov otac Jozo.

Foto: RTL Screenshot

 Pjevačica je rekla kako joj je bilo  teško tijekom ove razdvojenosti, ali optimistična je i sretna što ipak može biti sa svojom obitelji i podijelila je video u kojem njezin brat Nikola čuva svog nećaka dok u pozadini svira Bruce Springsteen. 

Podsjetimo, ljubav Franke i Vedrana započela je u ljeto 2012. godine tijekom izlaska na popularnom Zrću. Dežurni dušobrižnici bili su uvjereni kako je riječ tek o ljetnoj aferi koja će potrati nekoliko mjeseci ne sluteći ni u najluđim snovima da će se naš uspješan nogometaš jednog dana skrasiti uz lijepu pjevačicu. Vezu s Frankom Ćorluka je započeo u vrijeme svog velikog nogometnog transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, a prije odlaska na istok nekoliko tjedana proveo je na našoj obali družeći se s prijateljima, ali i Frankom koja mu je već na prvi pogled zapela za oko. I u Frankinu životu u to vrijeme događale su se velike promjene. Tada 21-godišnja glazbenica u Hrvatsku je stigla nakon završetka školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu.

1/11

Smiješila joj se inozemna karijera, no ona se ipak odlučila vratiti na naš teritorij i ovdje nastaviti graditi glazbenu karijeru ne sluteći da će već isto ljeto pronaći ljubav svog života.  Svog je Vedrana često posjećivala u Moskvi, a kako bi se lakše prilagodila životu u Rusiji, pjevačica je s vremenom naučila ćirilicu i progovorila ruski. Par se obvezao na vječnu ljubav, a raskošno vjenčanje održalo se na jednom imanju u Istri. Nedugo nakon vjenčanja Franka je priznala kako bi se voljela ostvariti u majčinskoj ulozi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije