Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
važan datum

Franka Batelić posvetila objavu pokojnom ocu: 'I svagdje gdje sam ja, tu ćeš i ti biti'

Franka Batelić
Foto: Instagram
1/17
01.05.2022.
u 19:45

Frankin otac Damir na današnji je dan rođen, a pjevačica mu svake godine uputi nekliko riječi.

Pjevačica Franka Batelić (29) posvetila je emotivnu objavu svom pokojnom tati Damiru koji je na današnji datum slavio rođendan. Franka je podijelila fotografiju na kojoj s tatom pozirao kao djevojčica. „I svagdje gdje sam ja, tu ćeš i ti biti“, napisala je pored fotografije te dodala da još jedan njegov rođendan slave bez njega. „Fališ tatić“, poručila mu je te ostavila emotikon srca. 

Foto: Instagram screenshot
Frankin otac preminuo je prije sedam godina, a pjevačica mu svake godine uputi nekoliko riječi. Prošle je godine napisala nešto dužu objavu.

- Na današnji dan uvijek nekako fališ još i više. Zapravo polako shvaćam da nikada nisi i nećeš otići. Sretan rođendan tatić. Proslavit ću ga za tebe, ne brini. Ps. Oprostila sam ti i što si dozvolio da izađem s ovim frizom! Voli te tvoj mali Franko. Uvijek to ponavljam, ali... recite svima koje volite koliko ih volite - danas! Ne čekajte. I zagrlite ih. Čvrsto! – napisala je tada. 

Dodajmo da Franka stalno pokazuje koliko joj je obitelj važna te dijeli fotografije sa sinom Viktorom i suprugom Vedranom Ćorlukom, kao i sa svojom mamom te bratom. Nedavno je tako podijelila poruku koju joj je mama poslala nekoliko sati prije showa 'Ples sa zvijezdama' u kojem Franka sudjeluje ako članica žirija. "Hej, zaboravila sam ti reći. Pazi kako sjediš za stolom. Ravno", pisalo je u poruci. "Jer svaka mama je ista", komentirala je Franka maminu poruku uz emotikon koji plače od smijeha.

VIDEO Stvari i dokumenti Marijane Seifert iz Big Brothera pronađeni su kod zagrebačkog Mosta mladosti

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije