Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSEBNA ENERGIJA

Franka Batelić pokazala gdje odlazi kada joj je potreban mir: 'Tu nestaju problemi'

Franka Batelić
Foto: Instagram
1/7
15.04.2021.
u 20:37

- I što god me mučilo u tom trenutku, nestaje. Tu. U noninom masliniku s pogledom prema Učki - uz šum lišća na buri - struji neka posebna energija. Koja su vaša mjesta gdje pronalazite mir?, pitala je Franka pratitelje

Premda su suprug Vedran Ćorluka i ona preselili u novu kuću u Zagrebu, pjevačica Franka Batelić sa sinom Viktorom često provodi u Istri i njenom rodnom mjestu Rabac. Da je ponosna na svoje korijene Franka često pokazuje na društvenim mrežama. Na posljednjoj fotografiji pozirala je u masliniku pokojne bake.

- I što god me mučilo u tom trenutku, nestaje. Tu. U noninom masliniku s pogledom prema Učki - uz šum lišća na buri - struji neka posebna energija. Koja su vaša mjesta gdje pronalazite mir?, pitala je Franka pratitelje, i dobila više od devet tisuća lajkova, ali samo nekoliko odgovora na pitanje, budući da je većina pratitelja hvalila njen izgled. 

Foto: Instagram screenshot

Pjevačica je nedavno otkrila kako je Uskrs provela u rodnoj Istri u društvu najmilijih, a posebno ju radovalo bojanje pisanica s malenim Viktorom. 

- Viktor je jako znatiželjno i zaigrano dijete te se veselim što ćemo ove godine bojiti pisanice zajedno. Već vidim da će boje biti svugdje, a najmanje na pisanicama, ali upravo u tome je čar. Obožavam ga promatrati kako upoznaje svijet. I ja ga tako ponovno upoznajem s njim. Dobar osjećaj - kazala je Franka.

VIDEO: Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je - milijarderkom! 

 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Mary5
22:21 15.04.2021.

Zar ova ima problema ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije