Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
našalili se jedno s drugim

Franka Batelić odgovorila influenceru: 'Čujem da me tražiš po Rapcu!'; on ostao iznenađen

Foto: Instagram
1/13
19.07.2023.
u 16:10

Pjevačica je vidjela njegove Instagram storyje i odgovorila mu točnom lokacijom gdje se nalazi

Glazbenica Franka Batelić (31) trenutno se nalazi u Istri gdje se odmara već neko vrijeme s obitelji, a u Rabcu je i influencer Davor Lovrinić.  Inače, Davor se s našim poznatima često voli našaliti, a tako je bilo i ovaj put s pjevačicom kada se snimao kroz Rabac i govorio: ''Zamislite da izađe Franka od nekud i bude onak: ''Putuj sa poljupcima, putuj'' i baci šaku pijeska na mene. I Ćorluka može izaći, Isuse Bože, ovo je tako uzbudljivo''.

Pjevačica je očito vidjela njegove Instagram storyje jer mu je odgovorila na svom i otkrila gdje se točno nalazi. 

''Davore, čujem da me tražiš po Rapcu! Doputuj s poljupcima u Stari Grad'', napisala je na svojoj priči, a na je na to opet odgovorio. 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

''Isuse Bože! Steže se obruč oko Davora i svi me žele uništiti!'', odgovorio je on i objavio njezin story.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Potom je podijelio njenu snimku iz Plesa sa zvijezdama uz tekst: ''Franka dok me čeka da upadnem u zamku i razmišlja kako će me iscvrckat kao lješnjake. Sigurno bi i mobitel bacila na mene kao Naomi Campbell na asistenticu. Ako ima Nokiju 3310... Gotov sam.''

No, kako ju ovaj put ipak nije sreo, napisao je: ''Nema veze Franka, drugi put.''

Podsjetimo, Franka i njezin suprug Vedran Ćorluka ovaj vikend bili su uzvanici na vjenčanju prijatelja u Istri. Franka je tom prilikom zablistala u dugoj elegantnoj ljubičastoj haljini dok je Vedran na sebi imao bijelu košulju, odijelo i bijele tenisice.

Skladni supružnici slavili su ljubav s prijateljima, a Franka se pohvalila i atmosferom koja je vladala u Balama, u mjestu u kojem je i ona izrekla sudbonosno 'da' svom Vedranu. 

Osim sa suprugom Franka je pozirala i s prijateljicama, ali i mladenkom ispred crkve. - Sreća - napisala je tek kratko u opisu fotografije. 

VEZANI ČLANCI

Inače, Franka i Vedran u braku su od 2018. godine. Upoznali su se šest godina prije toga na ljetovanju na Zrću. Dežurni dušobrižnici tada su bili uvjereni kako je riječ tek o ljetnoj aferi koja će potrati nekoliko mjeseci ne sluteći ni u najluđim snovima da će se naš uspješan nogometaš jednog dana skrasiti uz lijepu pjevačicu.

Vezu s Frankom Ćorluka je započeo u vrijeme svog velikog nogometnog transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, a prije odlaska na istok nekoliko tjedana proveo je na našoj obali družeći se s prijateljima, a ali i Frankom koja mu je već na prvi pogled  zapela za oko. I u Frankinom životu u to vrijeme događale su se velike promjene. Tada 21-godišnja glazbenica u Hrvatsku je stigla nakon završetka školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu. Smiješila joj se inozemna karijera, no ona se ipak odlučila vratiti na naš teritorij i ovdje nastaviti graditi glazbenu karijeru ne sluteći da će već isto ljeto pronaći ljubav svog života. U braku su dobili i dvoje djece, sina Viktora i kćer Gretu koji, sudeći prema fotografijama, nisu bili s njima na vjenčanju. 

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja'

Komentara 1

EF
Efendi
20:13 19.07.2023.

Pjevacica? Da nije Vedranovih milijuna, samo od svog "pjevanja" bi kruha gladna bila!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije