Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večer za pamćenje

Franka Batelić do zore se zabavljala na maturalnom plesu

Franka Batelić (1)
Foto: Privatni album
1/6
14.05.2010.
u 16:26

Naša najpoznatija maturantica preselit će se u Zagreb gdje će studirati i snimati svoj novi album. Franka se opušteno njihala po podiju kad ju je u ruke primio njezin voljeni tata Damir Batelić.

– Bilo je veselo. Ostali smo do jutra – sramežljivo je odgovorila Franka Batelić na pitanje o svojoj proslavi mature. Od školske klupe i “djetinjastog” načina života oprostila se u društvu roditelja, brata i prijatelja, ali i – u pjesmu i ples zapakirane – glazbe bez koje nikamo ne ide. Zato je najpoznatija maturantica iznenadila otpjevavši pjesmu “To love somebody” grupe Bee Gees, a potom se ponovno zavrtjela na plesnom podiju. Iako svojom ljepotom i vrckavošću uvijek privlači pozornost, na maturalnoj večeri Frankinu ljepotu naglasila je i haljina koju je samo za nju osmislila Linea Exclusive.

– Izabrala sam haljinu koja je prvotno bila namijenjena za Ples sa zvijezdama – otkriva pjevačica iz Rapca. Možda zbog haljine ili njezina prekrasna osmijeha, ali za Franku su se plesni partneri doslovce otimali. Jedini koji nije imao konkurenciju bio je njezin tata Damir. Svoju djevojčicu dvokorakom je ispratio u zreliji i ozbiljniji svijet. 
– Znam da ću se, kad upišem fakultet, preseliti u Zagreb, no još uvijek ne znam što ću studirati. Pokušat ću na nekoliko fakulteta – ekonomiji, novinarstvu i anglistici na Filozofskom fakultetu – kazala je Franka, čija bi najveća želja bila studirati na engleskom jeziku. Prvi korak u ostvarenju te želje napravit će uskoro kad otputuje u London u školu engleskog jezika i glume.

Komentara 4

TO
Toni12345
00:33 15.05.2010.

Drago mi je, sto je Franka napokon zavrsila osnovnu skolu. Cestitam!

VO
voxpopulicroatia
20:48 23.05.2010.

ne samo preeksponirana, već i pretenciozna i pomalo bahata...a tako mlada. Sve su učinili da pobijedi na Dori, baš kao i u plesu sa zvijezdama, ali ipak...ne može se agresijom na sve u sustavu...ona treba dobru pjesmu, a oni limunada hitovi Buljana i Ninčevića koje ne žele Grdović, Karan, Cetinski i ostali...idu ovakvim klinkama čiji tatice i mamice plaćaju basnoslovne iznose za to...a bespotrebno, treba štedit lovicu za stan u Zagrebu i studij, nije Zagreb Labin, a i studij i upis na faks više nije lagan.

LU
lukačević
14:30 17.05.2010.

Lijepa , talentirana, pametna i vrijedna.......čestitka roditeljima......samo ako nam ne ode u inozemstvo ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije