Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKEDONSKI SLAVUJ

Fotografija nasmijanog Toše Proeskog s roditeljima rasplakala obožavatelje: 'Zaboli me duša'

Toše Proeski
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/6
19.01.2022.
u 08:28

Tošini obožavatelji i dalje čuvaju uspomenu na njega i na društvenim mrežama objavljuju fotografije svog idola. Tako se na jednoj stranici pojavila fotografija na kojoj Toše pozira s tatom Nikolom i mamom Dominikom

Makedonski slavuj Toše Proeski preminuo je prije 15 godina u teškoj prometnoj nesreći kod Nove Gradiške. Da nije tragično okončao svoj život u 26. godini, uskoro bi slavio 41. rođendan. Tošini obožavatelji i dalje čuvaju uspomenu na njega i na društvenim mrežama objavljuju fotografije svog idola. 

Tako se na jednoj stranici pojavila fotografija na kojoj Toše pozira s tatom Nikolom i mamom Dominikom, za koje je bio iznimno vezan. Jednom je prilikom kazao kako mu je tata "najveći autoritet u životu". 

– Svake godine tuga je sve jača. Dani idu, a našeg sina više nema. Ostala nam je samo uspomena – kazao je jednom prilikom Nikola Proeski. 

"Kad god ga čujem, zaboli me duša", "Puno mi je žao što ga više nema", "Počivao u miru", "Izuzetan talent, nažalost prerano nas je napustio", "Veliki gubitak, sjajan pjevač", "Tužan je to gubitak, a najveći za roditelje", neki su od brojnih komentara ispod fotke Toše i roditelja, uz emotikone koji plaču i slomljena srca.

Podsjetimo, Toše je smatran jednim od najtalentiranijih vokala na Balkanu. Bio je jedan od najboljih studenata na Muzičkoj akademiji u Skoplju, a kasnije je svoj vokal nastavio usavršavati u New Yorku kod Williama Raya, profesora koji je podučavao Luciana Pavarottija.  Od malih nogu nastupao je na makedonskim dječjim festivalima, karijeru je službeno započeo 2004. i do smrti 2007. snimio je nekoliko bezvremenskih hitova poput "Igre bez granica", "Volim osmijeh tvoj", "Nesanice", "Pratim te" i drugih. 

VIDEO: Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine 

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Startrack
14:59 21.01.2022.

Bas nekako ovih dana slusam ovih pesest pjesama sto ih je ojevao otpjevao od tog nekog Rusa. I on i drazen su pogrjesili davsi zenama da voze nocu a dok oni spavaju. Tose je bio glas svjetske klase.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije