Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučajno ga pregazio

Fotograf podnio tužbu protiv pjevača: 'Zbog tebe sam trajni invalid'

Foto: Profimedia
1/4
17.04.2019.
u 19:05

Justin Bieber ne nalazi se u zavidnoj situaciji posljednjih nekoliko dana. Naime, fotograf kojeg je slučajno pregazio 2017. godine odlučio je podići privatnu tužbu.

William Wilson, fotograf koji je 2017. godine snimao Justina Biebera ispred crkve na Beverly Hillsu i kojeg je pjevač slučajno pregazio dok ga je on pokušao snimiti, tuži Biebera za nemarnu vožnju, piše TMZ.

Nakon što su mu propali pregovori s osiguravajućom kućom, koja mu je ponudila premalu odštetu, William se odlučio na privatnu tužbu protiv Justina Biebera. On tvrdi da mu je Justin nanio ‘trajni invaliditet te emocionalnu i opću štetu’. Fotograf nije specificirao ozljede, ali je za vrijeme ležanja u bolnici snimio video.

Nakon što je izašla vijest o podignutoj tužbi, pojedinci u Williamovoj blizini snimili su ga i tvrde da izgleda sasvim u redu.

Bieber je odmah nakon incidenta zaustavio automobil te izašao iz automobila kako bi pomogao fotografu. Zadržao se na mjestu događaja do dolaska policije koja je na kraju zaključila da kanadski pjevač nije kriv za događaj, nego je riječ o nesreće uzrokovanoj blicom fotoaparata.

Ustvrdili su da fotograf nije smio biti na cesti, a glasnogovornici Justina Biebera još nisu dali povratnu izjavu.

Ovo su poznati glumci i voditelji koji su umrli tijekom snimanja.

Ključne riječi

Komentara 1

CH
CharlesBukowski
12:35 19.04.2019.

novinarski lesinari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije