Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko slavlje

FOTO Šime Vrsaljko i supruga Kaja organizirali raskošnu proslavu rođendana kćeri Viktorije

Foto: Instagram
1/14
08.04.2024.
u 19:00

Lijepu odabranicu bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca na društvenim mrežama prati više od 40 tisuća ljudi. Svoj privatni život obično vješto krije, a sad je objavila fotografije s proslave rođendana njihove malene princeze.

Nogometaš Šime Vrsaljko (32) i slovenska manekenka Kaja Vidmar (28) u listopadu prošle godine dobili su drugo dijete. Nakon kćerkice Viktorije, postali su roditelji i malenog dječaka, kojem još nisu otkrili ime.

Kaja se nakon trudnoće povukla iz javnosti, ali s vremena na vrijeme otkrije komadiće intime na vlastitim društvenim mrežama. Tako je sada objavila fotografiju s malenom kćerkicom Viktorijom, koja je proslavila drugi rođendan. U opisu objave Kaja je napisala 'Moja mala, velika', te uz opis stavila naljepnicu princeze i srca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

- "Sve naj, naj", "Sretan rođendan" - pisali su prijatelji obitelji Vrsaljko. Na fotografijama može se vidjeti predivan interijer restorana Corte smještenog u starogradskoj jezgri Zadra. Slavljenički stol ukrašen je cvijećem, dok je torta napravljena u motivima britanskog crtanog filma Peppa Pig. Na njoj piše 'Viktorija navršava dvije godine'. Pozadinu uljepšavaju mnogobrojni baloni.

Vrsaljkovu Kaju na društvenoj mreži Instagram prati više od 40 tisuća ljudi, a dobro je poznato lice u našem susjedstvu. Ljudi je najviše pamte po sudjelovanju u slovenskoj verziji Plesa sa zvijezdama, nakon čega je pokrenula i svoj brend odjeće. Njezina veza s bivšim hrvatskim nogometnim reprezentativcem postala je javna u lipnju 2022. godine.

Galerija: Robert i Anica Kovač

1/48

Šime i Kaja prvo dijete Viktoriju su dobili 2022. godine u travnju, samo nekoliko mjeseci nakon što se doznalo da su u vezi. Svoju prvu zajedničku fotografiju na društvenim su mrežama objavili su iste godine u lipnju, a zadarski nogometaš dva mjeseca kasnije se oprostio od naše reprezentacije.

Šime nikada nije puno pričao o svom privatnom životu, pa ni dok je bio u prvom braku u kojem je dobio sina Brunu nije u javnosti iznosio detalje o svojoj obitelji. Ipak je 2022. godine s novom partnericom pozirao za naslovnicu časopisa Story u kojem je Kaja otkrila kakav je Šime otac te kako se rodila njihova ljubav.

Vezani članci:

Podsjetimo, Vidmar se o odnosu s ocem svoje djece otvorila za časopis Story: - Nisam vjerovala da postoji ljubav na prvi pogled dok nisam upoznala Šimu. Ja kažem da je to bila sudbina. Iste smo energije, sličnih karaktera, sve nas to jako veže - rekla je tada Kaja. Otkrila je i kakav je otac njezin partner Šime Vrsaljko.

- Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak. Svaki put kada Bruno dođe u našu kuću, imamo igru 24 sata dnevno. Njegova dječja soba je uvijek puna smijeha i zabave. Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom - iskreno je rekla lijepa Kaja.

Video: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

Komentara 1

Avatar Sand
Sand
19:59 08.04.2024.

Ahhh Sime u sto si se upetljao )):

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije