Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVA U ŽIVOTU

FOTO Ronaldova djevojka u oskudnom badiću pokazala zavidnu figuru

Foto: Instagram
1/14
20.04.2024.
u 18:30

Georgina Rodriguez se odlučila pohvaliti fotografijama sa sunčane plaže, gdje provodi vrijeme s partnerom i nogometašem Cristianom Ronaldom. Poznati par dane između utakmica provodi uživajući u vrućem Abu Dhabiju.

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda (39) Georgina Rodriguez (30) na društvenim mrežama često oduševljava pratitelje fotografijama iz svog luksuznog života. Djevojka bivše zvijezde Real Madrida dane provodi odgajajući njihovu djecu, a svaki slobodni trenutak iskoristi za tjelovježbu kako bi svoj i onako zavidan izgled dovela do savršenstva. Ovaj put se odlučila pohvaliti fotografijama sa sunčane plaže.

Poznati par dane između utakmica provodi uživajući u vrućem Abu Dhabiju. Zanosna Argentinka fotografirala se na dok leži na ležaljci u kristalima optočenom kupaćem kostimu koji više otkriva nego što pokriva. Na ostalim slikama izlazi iz mora te trčkara pješčanom plažom. Kosu je splela u pletenice, a na jednoj od fotografija pojavljuje se i Ronaldo dok na plaži jede i pokazuje isklesani torzo. Portugalac zenit svoje karijere provodi u Saudijskoj Arabiji igrajući za Al Nassr iz glavnog grada Rijada.

U opisu objave 30-godišnjakinja je napisala 'Dva dana za dvoje', a uz tekst je priložila emotikone muškarca i žene između kojih stoji crveno srce. Zahvaljujući partnerovoj popularnosti, na društvenim mrežama ju prati više od 58 milijuna ljudi, a nova objava je u nešto manje od 24 sata sakupila preko 4 milijuna lajkova.

GALERIJA: Jeste li znali čime se Shakira prije bavila? Ovog angažmana se i dan danas srami

1/16

- "Svi žele biti Georgina", "Energija božice", "Predivan opis", "Ljubav je u zraku", "Zgodni" - nižu se mnogobrojni komplimenti na račun influencerice i njenog odabranika. U komentarima je lijepe želje izrazila Georginina svekrva, kojoj se pridružila i regionalna glazbena zvijezda Jelena Karleuša postavivši tri vatrice. Naime, Rodriguez i Karleuša upoznale su se na reviji "Vetements" u Parizu, gdje su pistom prošetale neke od modnih kreacija. Ubrzo su se zapratile na Instagramu.  

Georgina i Ronaldo vezu su obznanili 2016. godine. Zajedno imaju kćeri Esmeraldu i Alanu Martinu, koje su njihova biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora koji je krenuo tatinim nogometnim stopama.

VEZANI ČLANCI:

 

 

Podsjetimo, Cristianova odabranica je prije dva mjeseca na Maldivima proslavila svoj 30. rođendan, a pohvalila se i slavljem. Rođendan je proslavila večerom u društvu mnogobrojnih prijatelja, a Ronaldo, koji zbog sportskih obaveza i ozljede nije mogao biti na Maldivima, rođendan joj je čestitao videopozivom.

Inače, Georgina rijetko govori o njihovom životu, a jednom je prilikom o zajedničkom životu progovorila za strane medije. - Cristiano je super tata i najbolji muž kojeg sam mogla sanjati. Ali on ne kuha. Nakon što trenira cijelog jutra, zaslužuje tanjur tople hrane spremljene s ljubavlju. Imamo kuhara, no i ja ponekad kuham - rekla je.

VIDEO: U 77. godini preminuo američki glumac i sportaš O.J. Simpson

     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije